Βρε Δούρου, όλα τα απορρίμματα νοσοκομειακά και μη στον Μπόμπολα τα δίνεις;;;;;;;;;;


Άσε και σε κανέναν άλλο να πάρει καμία εργολαβία...
Α......ξέχασα είναι άλλος Μπόμπολας αυτός, όχι ο γνωστός, αφού ξεμπερδέψατε με το παλιό



Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, 40χρονη απόφοιτη του Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών φαίνεται ότι έχει έρθει σε μυστική συμφωνία με τον όμιλο Μπόμπολα
προκειμένου η διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική  να αλλάξει άμεσα και ριζικά, καθώς είναι ένα απο τα βασικά θέματα που ασπασχολεί τη Ρένα Δούρου.
Λέγεται, ότι ο όμιλος Μπόμπολα είδε με πολύ θετικό μάτι την υποψηφιότητά της κυρίας Δούρου, στα μέσα του οποίου έχει φιλοξενηθεί κατά κόρον (και πριν ακόμη εκλεγεί βουλευτής).
 Επίσης, η πλευρά Μπόμπολα δίνει απόλυτη προτεραιότητα στο θέμα των απορριμάτων και γι αυτό φέρεται οι δύο πλευρές να έχουν έρθει σε συμφωνία και μάλιστα οι πληροφορίες να κάνουν λόγο για ήδη έτοιμα απορριμματοφόρα, που ανήκουν στον όμιλο Μπόμπολα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιμής ο όμιλος Μπόμπολα έχει αγοράσει περίπου
70 απορριμματοφόρα, αν και άλλες πληροφορίες ανεβάζουν τον αριθμό των οχημάτων σε 200 και τα οποία βρίσκονται σταθμευμένα με… τις ζελατίνες σε ιδιωτικό αμαξοστάσιο. Κάτι που σημαίνει ότι  δεν υπήρχε περίπτωση να αγοράσει τα απορριμματοφόρα ο Μπόμπολας χωρίς να είναι σίγουρος ότι θα πάρει τη σύμβαση.
 Σε άρθρο της Περιφερειάρχη με τίτλο «Αλλαγή ρότας…» και το οποίο φιλοξένησε η εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΠΟΧΗ», η κα Δούρου μεταξυ άλλων μίλησε για την ακύρωση των 4 διαγωνισμών για τα εργοστάσια επεξεργασίας σύμμεικτων απορριμμάτων με ΣΔΙΤ από τον ΕΔΣΝΑ, και περιέγραψε το μοντέλο διαχείρησης των απορριμάτων που θα προσπαθήσε να εφαρμόσει κατά την διάρκεια της θητείας της στην περιφέρεια Αττικής.
 Αναλυτικά το άρθρο Της Ρένας Δούρου
 Η υπόθεση της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική είναι ένα θέμα που η «Δύναμη Ζωής» είχε αναδείξει προεκλογικά, υπογραμμίζοντας την επιτακτική ανάγκη να αλλάξει άμεσα και ριζικά.
 Να αλλάξει στην κατεύθυνση μιας δίκαιης και βιώσιμης, οικονομικά και οικολογικά, λύσης. Η δέσμευσή μας ήταν από την πρώτη στιγμή σαφής: «όχι» στους σχεδιασμούς των φαραωνικών εγκαταστάσεων επεξεργασίας σύμμεικτων απορριμμάτων, «ναι» σε ένα αποκεντρωμένο σύστημα διαχείρισης, με έμφαση στην πρόληψη, στη μείωση του όγκου των απορριμμάτων, στη διαλογή στην πηγή, στην ανακύκλωση, την επανάχρηση, την κομποστοποίηση. Δηλαδή σε όλα αυτά που συγκροτούν μια εναλλακτική διαχείριση των απορριμμάτων, με δημόσιο χαρακτήρα.
 Δεν πρόκειται για κάποια καινοφανή προσέγγιση. Αλλά για την ανάγκη, οικονομικής, κοινωνικής, περιβαλλοντικής εναρμόνισης με ό,τι ισχύει στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, που ευθυγραμμίζο-νται με την νομοθεσία της ΕΕ, σχετικά με τη σύγχρονη διαχείρι-ση των απορριμμάτων. Μια νομοθεσία που πλέον έχει ενταχθεί στο εθνικό Δίκαιο με το νόμο 4042 του 2012. Αυτές τις θέσεις, που διατύπωσε με σαφήνεια η «Δύναμη Ζωής», και τις ενέκριναν, με την ψήφο τους οι πολίτες.
 Τις θέσεις αυτές υλοποιεί πλέον η νέα Περιφερειακή Αρχή Αττικής, με ευθύνη και συνέπεια. Στο πλαίσιο αυτό, η Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), στη συνεδρίασή της τη Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου, απο-φάσισε ομόφωνα, την ακύρωση των 4 διαγωνισμών με αντικείμενο τη Μελέτη, Χρηματοδότηση, Κατασκευή, Συντήρηση, Τεχνική Διαχείριση και Λειτουργία των Μονάδων Επεξεργασίας Αστικών Απορριμμάτων (ΜΕΑ) στις Ολοκληρωμένες Εγκαταστάσεις Διαχείρισης Απορριμμάτων της Αττικής (ΟΕΔΑ) με τη μέθοδο της Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ). Με μια φράση: ο ΕΔΣΝΑ, που αποτελεί τον φορέα διαχείρισης των απορριμμά-των στην Αττική, έβαλε «στοπ» σε πανάκριβους σχεδιασμούς που αντιστρατεύονταν τις οδηγίες της σύγχρονης διαχείρισης, καθώς στηρίζονταν στις μεγάλες ποσότητες σύμμεικτων (δηλα-δή ανακατεμένων) απορριμμάτων, και ουσιαστικά αποσκοπού-σαν στη διαιώνιση του αποτυχημένου μοντέλου διαχείρισης με τελικό αποδέκτη τη μία και μοναδική εγκατάσταση της Φυλής.
Ήταν μια ιστορική από πολλές απόψεις, απόφαση.
Πρώτον, γιατί ήλθε να δικαιώσει τους σκληρούς αγώνες εδώ και πάνω από τέσσερα χρόνια των τοπικών κοινωνιών, των φορέων των πολιτών, του συνδικαλιστικού κινήματος 

Περισσότερα ..............Ε Δ Ω

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΔΟΥΡΟ-ΤΣΙΠΡΟ-ΑΝΕΛΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

    ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΠΡΑΞΑΤΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ;;

    ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ 56 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ:

    http://www.dailymotion.com/.../x3dlhc7_%CF%87%CF%89%CE%BC...

    ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΕΔΩ:

    http://www.dailymotion.com/.../x3ct39u_%CE%AD%CF%81%CE%B3...

    ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΣ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

    ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΑΞΕΙΣ.

    ΟΛΗ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ,

    ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΤΑ 80%,

    ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,

    ΕΡΧΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΓΥΦΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,

    ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,

    ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΤΡΟΠΗΣ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ,

    ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ,

    ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΟΓΥΦΤΩΝ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ (ΚΡΥΦΩΝ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΝ) ΠΟΥ Ο ΕΔΣΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΑΟΥΖΩΝ ΤΟΥΣ,

    ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΧΩΜΑΤΕΡΗ,

    ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ,

    ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ,

    ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ,

    ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΦΗ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΤΟΞΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ Κ. Ά.)

    ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 56 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ.

    Ή ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΛΕΚΕ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ

    Ή ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

    ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ "ΤΟ ΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ".

    ΤΗΝ 22-04-2014 ΕΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΡΑΪΜΗ (ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΤΣΟΚΟΔΗΜΑΡΧΟ ΦΥΛΗΣ) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ "ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ" ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ΝΥΝ "ΝΑ ΔΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ" ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΥΛΗΣ ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ.

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΡΑ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΜΑΣ ΕΤΑΞΕΣ ΑΛΛΑ.

    ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://www.patt.gov.gr/.../150904_7epitropi_agona_filis...
    ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ.

    ΑΦΟΥ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014 ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014,

    ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ,

    ΟΥΤΕ ΕΦΑΡΜΟΣΕΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;

    ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η

    ΚΑΡΚΙΝΟΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1960.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

    ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕΙ

    ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΑΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΖΗΤΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2014;;;

    ΜΑΣ ΕΤΑΞΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;

    ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ

    ΤΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ

    ΓΕΜΙΖΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ 2016 ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ

    ΕΧΕΙΣ ΞΑΜΟΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ ΘΩΜΑ ΜΠΙΖΑ ΚΑΙ

    ΤΟΝ ΑΡΧΟΜΑΝΗ ΣΤΑΥΡΟ ΙΑΤΡΟΥ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ

    ΟΤΙ Η ΚΑΡΚΙΝΟΛΑΚΟΥΒΑ ΧΩΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2018 (ένα δηλ. έτος πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές@@@$$$$###)

    ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΤΑΞΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΤΑΧΑ ΕΤΟΙΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΣ ΑΜΕΣΩΣ, όπως γράφεται ακόμα στο προεκλογικό σου φυλλάδιο.

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΤΣΑΚΙΖΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

    ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΤΣΑΚΙΖΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

    ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή