Nίκος Λιόσης: Έθεσαν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας;;;;


Έθεσαν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπή Παυλόπουλου;
Ο ΠτΔ τιμήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο ως επίτιμος δημότης του Δήμου Φυλής σε μια εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Μελίνα Μερκούρη .
Μόνο που σύμφωνα με τα λεγόμενα της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Αρβανιτάκη η αίθουσα αυτή είναι επικίνδυνη καθώς έχει υποστεί ζημιές από τον σεισμό του 1999 και αυτές δεν έχουν αποκατασταθεί.
Έτσι απαντάει σε τουλάχιστον δύο συλλόγους του Δήμου μας που ζήτησαν τον χώρο για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.
Πρόκεται για τον σύλλογο Αρκάδων αλλά και για τον σύλλογο των τριτέκνων, που φρόντισαν να μεταβούν σε διάφορους άλλους χώρους για να καλύψουν τις εκδηλώσεις τους.
Εάν αυτό δεν είναι οξύμωρο; Τότε τι θεωρείτε εσείς οξύμωρο ;
Αν η εν λόγω κυρία δεν ψεύδεται Ασυστόλως και Επανειλημμένως Τότε εγείρει δικαιολογημένες ανησυχίες σε όλους τους συνδημότες μας για την καταλληλότητα ή όχι του χώρου, γιατί  είναι ένας χώρος που καθημερινά δέχεται εκατοντάδες δημότες για την εξυπηρέτησή τους.
   Καλώ τον πρόεδρο της πολεοδομίας του Δήμου Φυλής κ. Χατζητρακόσια να επιβεβαιώσει τους φόβους της κυρίας Αρβανιτάκη ή να αποδείξει υπηρεσιακά ότι όλα είναι ψέμματα.... Έχει υπηρεσιακό χρέος πλέον.....

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια