ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ




Σήμερα πρωί-πρωί τα μέλη του Κέντρου Εργασίας Αναπήρων συγκέντρωσαν  διάφορα είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμού που έφεραν από τα σπίτια τους. Έκαναν επίσκεψη με δύο ΙΧ αυτοκίνητα στους μετανάστες της πλατείας Βικτωρίας με σκοπό να τα προσφέρουν.







Η αστυνομία που περιφρουρεί την περιοχή είπε ότι απαγορεύετε η διανομή για να μην μαζευτούν ξανά στην πλατεία. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Κ.Ε.Α. λοιπόν αποφάσισαν να κάνουν κύκλους στους γύρω δρόμους και να τα μοιράσουν. Ξεκίνησαν από τα στενά της πλατείας Βικτωρίας , έφτασαν πλατεία Βάθης , καί Ομόνοια μοιράζοντας όπου έβλεπαν μετανάστες τα πράγματα που συγκέντρωσαν . Αξιοσημείωτο είναι ότι την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων στο κέντρο μας από την  ΝΟΥΝΟΥ και την Πρόκτερ & Γκαβλ στα  μέλη του, από τα οποία άφηναν ένα μέρος για τους πρόσφυγες που ήξεραν πως την επόμενη μέρα θα επισκεφτούν.




*Γάλατα,μπισκότα,σερβιέτες για τις γυναίκες και ρούχα προσφέρουν τα μέλη του Κ.Ε.Α.




*Μικρά παιδιά και γονείς που μας έλεγαν "pleace one"...


Αυτά που νοιώθουμε είναι χίλιες φορές περισσότερα από αυτά που κάνουμε, ήταν η απάντηση των μελών και του Προέδρου του Κ.Ε.Α. 

*Η Μαρία Παπαϊωάννου και ο Λευτέρης Νάσσιος μοιράζουν είδη ρουχισμού, σερβιέτες και είδη καθαριότητος 
Ευχαριστούμε τους πρόσφυγες που δέχτηκαν την αγάπη και την προσφορά μας , και μας έκαναν να νοιώθουμε χίλιες φορές ποιο δυνατοί και χρήσιμοι σε ένα κοινωνικό σύνολο που η αναπηρία είναι δύναμη αφού μπορεί να προσφέρει από το υστέρημα και το περίσσευμα ψυχής της σε μια κατηγορία ανθρώπων που έχει βιώσει την φρίκη του πολέμου , τον διωγμό , τον θάνατο και τώρα αντιμετωπίζει την πείνα. 


  *Ο Γιώργος Λαζαρίδης μέλος του Κ.Ε.Α. Μοιράζει γάλατα στην πλατεία Βάθης  

Τα συναισθήματα των Ατόμων με Αναπηρία ήταν τόσο δυνατά που αποφάσισαν να το ξανακάνουν  με κάθε τρόπο και προς κάθε κατεύθυνση που υπάρχει ανάγκη αποδεικνύοντας την δύναμη της αδυναμίας που τους διακρίνει.


*Το χαμόγελο και η ικανοποίηση των μικρών παιδιών ήταν η μεγαλύτερη αμοιβή  μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια