Συνάντηση Ένωσης Γονέων με Σχίζα και Χατζητρακόσια για τη σχολική στέγη

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
( Έδρα : Σχολικό κτίριο 1ου Δημ. Άνω Λιοσίων
τηλ. 6980983894 , 6934617981)
8/4/2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 το ΔΣ της Ένωσης Γονέων συναντήθηκε με τον κ Σχίζα Αθανάσιο Αντιδήμαρχο Τεχνικής υπηρεσίας και τον κ Χατζητρακόσια Νικόλαο Αναπληρωτή Δήμαρχο Πολεοδομίας και Πρόεδρο Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής με σκοπό την ενημέρωση μας για τις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν την σχολική στέγη στον Δήμο Φυλής .
Το χρόνιο αίτημα της Ένωσης Γονέων είναι η κατασκευή νέων σχολικών μονάδων διότι τα σχολεία μας
είναι υπερκορεσμένα .
Μας ενημέρωσαν ότι εγκρίθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο η αποζημίωση του οικοπέδου για να προχωρήσει η κατασκευή του νέου 8ου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή της Ζωφριάς .
Η Τεχνική υπηρεσία θα αναλάβει τη μελέτη και μας δόθηκε σχετικό χρονοδιάγραμμα για την πραγματοποίηση της.
Επίσης συζητήθηκε η ανάγκη ίδρυσης και κατασκευής νέου Γυμνασίου του 5ου που θα αποσυμφορήσει το 2ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων που λειτουργεί με 400 και πλέον μαθητές και ενημερωθήκαμε ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και έχει κατατεθεί ο φάκελος για την ίδρυση του.
Στην συνέχεια συζητήθηκαν και άλλα θέματα όπως η τοποθέτηση πεζοφάναρων έξω από σχολεία όπου χρειάζονται και τυχόν παρεμβάσεις σε πεζοδρόμια κλπ στους χώρους των σχολείων .
Τέλος παραδόθηκε επιστολή από την Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή σε απάντηση της επιστολής της Ένωση Γονέων σχετικά με την οικονομική διαχείριση και την κάλυψη των αναγκών των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας .
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
ΜΠΛΕΤΣΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια