Τότε στα κεραμίδια σήμερα τριπλασιάζουν τα "φύλακτρα".


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

         
Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 20/04/2016 έφεραν θέμα συζήτησης μελέτη της Τ.Υ. για την «Παροχή υπηρεσιών φύλαξης Δημοτικών κτηρίων – Δημοτικών εγκαταστάσεων και κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Φυλής» με προϋπολογισμό 1.185.000 ευρώ το χρόνο. Να δώσουν δηλαδή σε εταιρεία σεκιούριτι αυτό το τεράστιο ποσό και να κάνει την δουλειά που κάνουν τώρα οι σχολικοί φύλακες (όσοι υπάρχουν), οι δημοτικοί φύλακες, αυτοί που προσλήφθηκαν από τα 100 8μηνα και θα έρθουν τον επόμενο μήνα άλλα 269 άτομα με 8μηνη σύμβαση για κοινωφελή εργασία.
Πιστεύουμε πως ο Δήμος Φυλής έχει εργαζόμενους να λύση το πρόβλημα της φύλαξης και των σχολείων και των Δημοτικών εγκαταστάσεων και να μην χαρατσώνονται περισσότερο οι δημότες με τεράστια ποσά που θα δίνονταν στις διάφορες εταιρείες.  
Ούτε συμφωνούμε να υποκαταστήσει ο Δήμος την αστυνομία που πρέπει να περιπολεί
στα Δημοτικά κτήρια ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες και να προστατεύει από κλέφτες και καταστροφές.
Σε ίδια απόφαση, για εταιρεία φύλαξης, που είχε πάρει η προηγούμενη Διοίκηση του κ. Μπουραίμη (κόστος 400.000 ευρώ) ο κ. Παππούς και η παράταξη του «είχαν βγει στα κεραμίδια».
Τελικά το θέμα αποσύρθηκε και θα έρθει πιο ολοκληρωμένο με περισσότερα δηλαδή κτήρια άρα και περισσότερα χρήματα σε επόμενο Δ.Σ.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Φυλής είναι αντίθετη και ζητά από την Διοίκηση του κ. Παππού να το αποσύρει και να μην το φέρει για απόφαση.                                              


                                            Για την Λαϊκή Συσπείρωση
                                                 Δημήτριος Τσιουμπρής


                                                   Δημοτικός Σύμβουλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια