Ανάρτηση αγανάκτησης για την συνεχιζόμενη παραβατικότητα.


Ανάρτηση αγανάκτησης στο facebook για τις συνεχιζόμενες επιθέσεις ΡΟΜΑ σε ηλικιωμένους. Αυτή τη φορά υπήρχε και τραυματισμός του θύματος. Η σχετική ανάρτηση που έγινε με τα σχετικά ερωτήματα για τα μεγάλα λόγια που έχουν ακουστεί. :

"σημερα ληστεψαν γυφτοι την μητερα μου ειχε στην τσαντα τις λιγα λεφτα ......στην περιοχη λοιπον του



αι γιωργη στο αμαξοστασιο ...την χτυπησαν στο κεφαλι δεν θυμοταν τπιποτα ειχε παθη σοκ....ερωτηση ...αν κ.δημαρχε αντιδημαρχε συμβουλε αν ηταν η μητερα σου η κορη σου εσυ τι θα εκανες?? θα εκανες πολλα γιατι μπορεις ....εμεις ημαστε στο ελεος..θυμαμαι πως υποσχεθηκατε να περιορισετε τουσ παραβατικους τυπους που εχουμε εδω και το ξερουμε ολοι...οτι με τους ρομα γυφτους θα κανατε κατι,,οπως αστυνομικους ελεγχους περισσοτεροι αστυνομικοι δυναμη κ.λ.π,,
τιποτα μονο ψηφο εσεις κ ψοφο εμεις ....σημερα η μητερα μου γλιτωσε απο θαυμα..κ δεν ειναι μονο αυτο,,,καθε μερα κατι γινετε εκει....κ σε καθε γωνια του δημου...νρεπομαι.."

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Είναι γουρούνια ολοι τους τη να κανει τωρα ο δήμαρχος ;;Εμείς η χαζή που των ψόφησα με για αυτούς τους λόγους τους κολογυφτους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΨΗΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολο το σκηνικό μοιάζει με τον εξής γρίφο.Σε ενα νησι(μικρο) οπου γυρω-γυρω εχει καρχαρίες πιάνει φωτιά στην μια ακρη του νησιου π.χ στην δυτική.Ο ανεμος εχει φορά Δ->Α. Η απόσταση Δ - Α ειναι 5χιλιομετρα και η ταχυτητα του ανέμου ειναι 500 μετρα την ωρα. Βοήθεια δεν ερχεται και ειστε ο μοναδικός κάτοικος. Πως θα επιζήσετε;;
    Απάντηση:"τρέχετε προς το μετωπο της φωτιας , και βάζετε μονος σας φωτια (ελεγχομενη απο εσας ομως) για μια αποσταση 500 μετρων. Σβήνετε την φωτια που εσεις βαλατε και περιμένετε. Οταν πλησιασει το μεγάλο μετωπο , θα σβησει μόνο του στα "καμένα".
    Τί θέλω να πω με αυτό ;;;Η φωτια , με φωτια πολεμιέται.Ο γυφτος ή καλλύτερα οι γύφτοι , οσο βλέπουν την απάθεια και την φοβία απο πλευράς δικιάς μας , ξεθαρευουν και ζητανε κι'αλλο εδαφος. Οι λυσεις ειναι 2.Ή το βάζουμε στα ...πόδια (σαν....κιοτήδες) ή στεκόμαστε ολοι μαζί και τους πολεμάμε.Πως ;;Πάντα νομότυπα.Τηλέφωνο στην αστυνομία. Οχι ενα , ουτε δυο , αλλά εκατονταδες , καθε μερα με το που θα "μαρσάρουν" ή θα πετάξουν την πρωτη "καραμπινιά".Εστω και ανώνυμα. Τωρα αν κάποιοι δεν φοβούνται και το "λέει η καρδιά τους" ....ξύλο μεχρι λιποθυμίας στον γυφτο που θα πειράξει γέρο ή μικρο παιδι. Θα μου πειτε ,θα "βγαλουν οπλα".Και απο εμάς μπορουν να βγουν οπλα.Και οπλα πραγματικά(καραμπίνες κλπ ) αν εχει κάποιος , ΚΑΙ καταγγελίες στην πολεοδομία περι αυθαιρετων κτισμάτων. Ειδικά σε σημεία που ΔΕΝ ειναι σε σχεδιο...πόλης.Σκεφτειτε το......Η φωτια ...θέλει φωτια και οχι φωνες και ικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή