ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ 5000 ευρω ΣΕ ΑΝΕΡΓΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΟ..ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ!!!!



Το  διαβάσαμε μέσα από τις σελίδες του facebook και το παρουσιάζουμε και μέσα από την σελίδα του blog.
Είσαι βοηθός βρεφοκόμου -παιδοκόμος και υποτίθεται πως ασχολείσαι με την φροντίδα και την ψυχοκοινωνική και πνευματική αγωγή των παιδιών.....και είσαι τόσο έντιμη που συκοφαντήθηκες (πως συκοφαντείς κάποιον όταν δεν αναφέρεις το όνομά του... δε το ξέρω ..μικρός είμαι)...και ζητάς από την μαμά μου αποζημίωση για αποκατάσταση ηθικής 



βλάβης 5000 ευρώ...

Είμαι μικρός αλλά ένα πράγμα θα σου πω...   Η βλάβη που έχεις υποστεί γενικώς δεν αποκαθίσταται.

Θα έπρεπε αμέσως να σε απομακρύνουν από τα μικρά παιδιά...

Εμείς αναρωτιόμαστε και ζητάμε να μάθουμε τις κινήσεις  του προέδρου των παιδικών σταθμών , κυρίου Καμαρινόπουλου Παναγιώτη για το θέμα μιας και ήταν ενήμερος από την αρχή για το πρόβλημα που έχει προκύψει.


 Ας θυμηθούμε τα λόγια του μέσα από την σελίδα των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων.
Νοιώθω την ανάγκη να σας διαβεβαιώσω ότι και μέσω της ιστοσελίδας μας αλλά και μέσω του συνόλου των πρωτοβουλιών μας στοχεύουμε προκειμένου οι Παιδικοί και Βρεφικοί Σταθμοί μας να ανεβαίνουν συνεχώς την κλίμακα της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα παιδιά και τους γονείς τους. 

Επιπλέον, θα ήθελα να γνωρίζετε ότι τόσο το γραφείο διοίκησης των σταθμών, όσο κι εγώ προσωπικά, είμαστε διαθέσιμοι για κάθε θέμα που θα θελήσετε να συζητήσουμε. Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας γιατί το ταξίδι μας είναι μακρύ και μόνο με τη δική σας συνεργασία μπορεί το όραμα μας να γίνει πραγματικότητα. 


Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ.
Παιδικών/Βρεφικών Σταθμών
Παναγιώτης Β. Καμαρινόπουλος


Πηγή:http://www.psdf.gr/minima_proedrou.php

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια