Κουτοπονηριές και βλαχοδημαρχηλίκια για τα εργοστάσια των σκουπιδιών.



Η Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ αποφάσισε την θεώρηση των μελετών για τα 3 μεγάλα έργα (ΕΜΑΚ Φυλής –Γραμματικού-Σχιστού  να την κάνει η Περιφέρεια Αττικής και ξαφνικά ξέσπασε  πόλεμος.
 Τα κομματικά και τα επιχειρηματικά λόμπυ  άρπαξαν την ευκαρία από τα μαλλιά και έστησαν ένα 
μαϊμού επικοινωνιακό πόλεμο. 
Ο κ. Πατούλης και ο Σγουρός και το σωματείο εργαζομένων (τρομάρα μου)  μπορεί να βγήκαν στα κεραμίδια για αυτή την απόφαση ,  αλλά  δεν   διαφωνούν με αυτά  τα έργα !  . Δεν διαφωνούν με το Γραμματικό, δεν διαφωνούν με το Σχιστό !  Δεν διαφωνούν με  την αύξηση της δυναμικότητας του ΕΜΑΚ που διαιωνίζει την εγκατάσταση της Φυλής. 
Η αλήθεια είναι,  πως  αυτή η  εκλεκτή ομήγυρης  ΘΕΛΕΙ   να γίνουν και νέες  μονάδες επεξεργασίας  στην
Φυλή , αλλά πονηρά σκεπτόμενη δεν το λέει τώρα..
 Νομίζουν πως μας  δουλεύουν.  Φωνάζουν  τάχα  για τα «διαδικαστικά»  αλλά  για τις μονάδες  κάνουν  τους  Κινέζους.
Η πιο αστεία περίπτωση είναι ο δήμαρχος της Φυλής ο οποίος αν και  είναι και μέλος της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ   αντί να βάλει τις φωνές για την αύξηση του  ΕΜΑΚ ,  μόλις ξέσπασε η φασαρία λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε !  
Δεν πάει να ψηφίσει στην Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ για να μην του  κρεμάσουν κουδούνια στον δήμο του και  δεν παίρνει θέση   για να τα έχει καλά με όλους .
 Θέλει να τα έχει καλά με το κόμμα του την Νέα Δημοκρατία που τώρα επιτίθεται  στην Ρένα Δούρου,  θέλει να τα έχει καλά και με την Περιφερειάρχη  για να παίρνει τα αντισταθμιστικά.
Κουτοπονηριές και βλαχοδημαρχηλίκια ..
Θ.Μ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια