Φώφη και Σταύρος επισκευάζουν τους καναπέδες τους στα Άνω Λιόσια

Μπορεί τα κόμματά τους να πηγαίνουν -δημοσκοπικά- από το κακό στο χειρότερο, αλλά τόσο η Φώφη Γεννηματά όσο και ο Σταύρος Θεοδωράκης φροντίζουν για λεπτομέρειες της διακόσμησης του γραφείου τους.
Συγκεκριμένα, με απόφαση του γενικού γραμματέα της Βουλής, ανατέθηκαν σε συγκεκριμένο επιπλοποιό στα Ανω Λιόσια η επισκευή και η αντικατάσταση ταπετσαρίας σε δύο τριθέσιους καναπέδες, έναν διθέσιο και πέντε πολυθρόνες για τις ανάγκες των γραφείων 53, 67, 130 και 158 του Μεγάρου της Βουλής και μάλιστα με
χρόνο παράδοσης 25 εργάσιμες ημέρες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Η αίθουσα 53 είναι μία από αυτές που έχουν διατεθεί στο ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα το γραφείο της προέδρου του κόμματος, Φώφης Γεννηματά, ενώ το γραφείο 67 ανήκει στον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.
Τα άλλα δύο γραφεία βρίσκονται στον πρώτο όροφο της Βουλής και αφορούν άλλες υπηρεσίες, αλλά οι δύο από τους τρεις καναπέδες, όπως πληροφορείται το «S», προορίζονται για τη Φώφη και τον Σταύρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος για όλα τα έπιπλα που θα επισκευαστούν και θα αλλάξουν ταπετσαρία είναι 4.836 ευρώ, ποσό που θα καταβληθεί μόλις γίνει η παράδοσή τους και αφού διαπιστωθεί από επιτροπή που έχει συσταθεί ότι η δουλειά έγινε σωστά. Ε, μετά, τόσο η κυρία Γεννηματά όσο και ο κύριος Θεοδωράκης θα μπορούν να ασχοληθούν πιο αποτελεσματικά με τα… προβληματάκια που αντιμετωπίζουν στα κόμματά τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια