ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η Λαϊκή Επιτροπή Φυλής καταγγέλλει τη σημερινή απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής σε βάρος των συνταξιούχων που διαδήλωναν ενάντια στο πετσόκομμα των συντάξεων τους και διεκδικούσαν την αναπλήρωση των απωλειών τους. Επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά ότι η αντιλαϊκή πολιτική πάει χέρι-χέρι με τον αυταρχισμό και την καταστολή.
Όπως έκαναν και οι προηγούμενες αυτοδύναμες κυβερνήσεις ή οι συγκυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, έτσι και η σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, χρησιμοποίησε χτες το «καρότο» της κυβερνητικής φιέστας στην
Καισαριανή για να ξεπλύνει την αντιλαϊκή πολιτική της και σήμερα το «μαστίγιο» των ΜΑΤ για να περάσει την πολιτική της εξυπηρέτησης των μεγάλων επιχειρήσεων.
Άξιοι συνεχιστές των προηγούμενων, χτύπησαν σήμερα με ρόπαλα, ΜΑΤ και χημικά τους συνταξιούχους που αγωνίζονται για ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες ζωής, ενώ την ίδια ώρα στρώνουν κόκκινα χαλιά και υποκλίνονται στους εκπροσώπους του μεγάλου κεφαλαίου.
Τα σωματεία που παλεύουμε μέσα από τη Λαϊκή Επιτροπή Φυλής διεκδικούμε ανυποχώρητα δουλειά με δικαιώματα, ανάκληση των απωλειών, ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα των απόμαχων της δουλειάς που κάθε στιγμή βρίσκονται στο πλάι μας, μπροστάρηδες στους εργατικούς αγώνες.
Καλούμε εργαζόμενους και συνταξιούχους να δώσουμε απάντηση με τον οργανωμένο αγώνα μέσα από τα σωματεία μας, ενάντια στα νέα μέτρα που φέρνουν κυβέρνηση και μεγαλοεργοδότες, για να ενισχύσουμε την προοπτική για οριστική κατάργηση αυτής της πολιτικής που ματώνει τις ζωές μας.


Άνω Λιόσια, 3 Οκτώβρη 2016

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια