Απομάκρυνση τον κάθε λογής σκουπιδιών ακόμα και αν αυτά φοράνε γραβάτα

Φωνές αντιδράσεις και λόγια – λόγια – λόγια….. πολιτικών  Δημάρχων και παρατρεχάμενων στην συνεδρίαση του  περιφερειακού συμβουλίου Αττικής. Ο κόσμος βαρέθηκε να ακούει τον έναν να κατηγορεί τον άλλον για το ποιος φταίει. Η μοσχοβολιά της σκατίλας είναι στη Δυτική Αττική πολλά χρόνια και είναι πληγή που αφορά όλους παλιούς και καινούργιους. Το τελευταίο διάστημα όμως  πολλά ακούγονται για τα σκουπίδια, το ΧΥΤΑ, τη χωματερή και τη μοσχοβολιά της σκατίλας στη Δυτική Αττική. Εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες και από τον άνεμο αν θα αρρωστήσουμε σήμερα ή αύριο χωρίς να μπορούμε να προστατευθούμε. Τα μέτρα που λαμβάνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες είναι μέτρα τσέπης και συναλλαγής και όχι προστασίας του κοινωνικού συνόλου όπως θα έπρεπε. Τη στιγμή που η
Ελευσίνα είναι υποψήφια για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης αυτή η μοσχοβολιά της σκατίλας έχει αρχίσει να εξαπλώνεται επικίνδυνα και στα γύρω προάστια. Αυτό που ενδιαφέρει πιο πολύ τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής είναι η υγεία τους, αυτό που ενδιαφέρει τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους είναι η τσέπη. Σαράντα χρόνια και πλέον βρωμιά, διαφθορά και ύποπτες συναλλαγές. Αποτέλεσμα; Αρρώστιες και θάνατος για τους κατοίκους. Θα βρεθεί άραγε πολιτικός που θα έχει τα κότσια να σταματήσει αυτό το κακό; Όχι προεκλογικά με υποσχέσεις, αλλά μετά από εκλογές και με πράξεις, όχι λόγια γιατί τα τελευταία χρόνια όλοι αυτοί που πέρασαν από τη Δυτική Αττική μιλούσαν για το κλείσιμο της χωματερής, του ΧΥΤΑ κλπ. και όλοι έκαναν ακριβώς το αντίθετο λες και έπαθαν προσωρινή αμνησία και ξέχασαν αυτά για τα οποία είχαν δεσμευτεί και θα ξανά δεσμευτούν στις επόμενες εκλογές. Τα λόγια είναι περιττά….

 
 Ο μοναδικός τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος είναι το οριστικό και αμετάκλητο κλείσιμο  της χωματερής και η απομάκρυνση τον κάθε λογής σκουπιδιών ακόμα και αν αυτά φοράνε γραβάτα ή λαμέ κουστούμι και κοροϊδεύουν τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής ακόμα.
πηγή:http://www.agkathi.gr/2016/11/blog-post_11.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια