Πυρκαγιά στη μονοκατοικία στα Άνω Λιόσια, όπου εξερράγη βόμβα την Πρωτοχρονιά


Νέα αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους πίσω από το Ολυμπιακό στάδιο Πάλης στα Άνω Λιόσια , όταν ξέσπασε πυρκαγιά στην ίδια μονοκατοικία όπου πριν από μια εβδομάδα εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 3 και 10 τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στη σοφίτα και την κεραμοσκεπή της κατοικίας. Ολόκληρο το πάνω μέρος της κατοικίας «λαμπάδιασε» ενώ επί τόπου έσπευσαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με 9 πυροσβέστες, οι οποίοι την έθεσαν υπό έλεγχο και στη συνέχεια την κατάσβεσαν.
Υπενθυμίζεται, ότι στη συγκεκριμένη μονοκατοικία που ανήκει σε 70χρονο, άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό
μηχανισμό, ο οποίος εξερράγη στις 4.05 τα ξημερώματα στις 2 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η βόμβα περιείχε ποσότητα υψηλού εκρηκτικού και βραδύκαυστο φυτίλι και είχε τοποθετηθεί μέσα σε βαλίτσα την οποία οι δράστες, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, άφησαν στη είσοδο του σπιτιού,την ώρα που ο 70χρονος, ομογενής από το Καζακστάν και η σύζυγός του κοιμόντουσαν στο σπίτι τους.
Από την ισχυρή έκρηξη δεν σημειώθηκε τραυματισμός, ωστόσο κατέπεσαν τοίχος της εισόδου και τζάμια της κατοικίας, ενώ έσπασαν και οι τζαμαρίες σε τέσσερα γειτονικά σπίτια. Σημαντικές ζημιές υπέστησαν και τέσσερα σταθμευμένα ΙΧ. 
Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης ΑσφάλειαςΑττικής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια