Πολλές φορές οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους



    Πολλές φορές ο φωτογραφικός φακός πιάνει εικόνες που από μόνες τους φτιάχνουν ιστορίες.
  Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, στην κοπή της πίτας του ειδησεογραφικού portal pitsounicity.gr που έγινε στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου , ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε " μια πολύ χαρωπή παρέα.
Το στόρυ μπορεί να έχει κάπως έτσι:

Γιώργος Ζαχαρόπουλος,(πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ) : Χρήστο έμαθες τα νέα, ο Τάκης                θα κατέβει υποψήφιος αντιπερειάρχης Δυτικής Αττικής με τον Γιάννη και θα σαρώσουμε..
Κώστας Παπαϊωάννου : Δε θέλω να ακούω .......... , φεύγω
Δημήτρης Μπουραΐμης : Γιώργο γιατί αποκάλυψες τα σχέδια του Γιάννη, θα τα πει στο Δήμαρχο                     και θα θέλει και αυτός να κατέβει  με τον ακατανόμαστο.
Γιάννης Σγουρός : Πρόσεχε Χρήστο τι θα πεις.
Χρήστος Καπάταης (Αντιπερειφερειάρχης Νοτίου Τομέα):  Γιώργο αυτόν τον Τάκη εννοείς, μόλις                    το μάθει  η άλλη θα λυσσάξει και θα  δαγκώσει τον δικό μου  που είναι σκέτο κόκκαλο.
Δημήτρης Μπουραΐμης : Γελάτε εσείς αλλά να δω τι θα κάνεις Χρήστο μόλις μάθεις ότι η άλλη θα             αναλάβει το Νότιο Τομέα και από τον άλλο μήνα θα είναι κάθε μέρα δίπλα σου για να μάθει τα             κατατόπια.
Χρήστος Καπάταης: Ωχ , την πάτησα για τα καλά.

Το τι ακριβώς ειπώθηκε δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε , αλλά η"ατάκα" που είπε   ο Χρήστος Καπάταης ,  τους έκανε όλους να λυθούν  στα γέλια.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια