Δυνατό χαρτί στα χέρια των μαθητών των φροντιστηρίων "Χρήστος Παππούς"

      
      Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής από την Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017.Αφορά υποψήφιους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και σημειώνεται ότι καμία αίτηση δε θα γίνει δεκτή μετά τη λήξη της προθεσμίας.
Μετά τη μεγάλη απήχηση που είχε το σεμινάριο του επαγγελματικού προσανατολισμού που διοργάνωσαν τα φροντιστήρια ‘’Χρήστος Παππούς’’, οι μαθητές του έχουν στα χέρια τους ένα
δυνατό χαρτί που έχει διευκολύνει την επιλογή σταδιοδρομίας τους. Μην ξεχνάμε ότι οι υποψήφιοι βρίσκονται στην τελική ευθεία και το να έχουν καταλήξει στον τομέα που τους ενδιαφέρει είναι πρωτίστης σημασίας για την συναισθηματική τους κατάσταση.

    Οι καθηγητές με πολύχρονη προϋπηρεσία στην εκπαίδευση και η διεύθυνση του Φροντιστηρίου στέκονται αρωγοί σε κάθε τους προσπάθεια. Φροντίζουν πάντα να παρέχουν στους μαθητές τα εφόδια εκείνα που θα τους βοηθήσουν να προσαρμόζονται και να αυτενεργούν σε ότι τους ζητηθεί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια