Οι εκπλήξεις της σημερινής ψηφοφορίας για τις δημαιρεσίες (μέρος 2ο)


        Συνεχίζοντας από εκεί που μείναμε στην προηγούμενη ανάρτηση, όσο και να θέλουν να αλλοιώσουν την σπουδαιότητά της μη εκλογής μελών της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Οικονομική Επιτροπή ρίχνοντας τα βέλη τους προς κάθε κατεύθυνση, το μόνο που καταφέρνουν είναι να γίνονται ρεζίλη για ακόμη μία φορά. Την σπουδαιότητα αυτής της κατάστασης την έδειχνε  και το πρόσωπο του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Μπουραΐμη την ώρα που μίλαγε στο τηλέφωνο και προσπαθούσε να δώσει εντολές για το πως θα τη διαχειριστεί το επικοινωνιακό του επιτελείο. Επίσης άλλο ένα στοιχείο του εκνευρισμού που υπάρχει  είναι και οι βεβιασμένες κινήσεις που έγιναν ώρες
αργότερα στις σελίδες του F/B όπου διέγραφαν συνεχώς σχόλια ώστε να μην ενημερώσουν σωστά το παραταξιακό τους ακροατήριο.
  Η συμμετοχή του Δημήτρη Τσιουμπρή αλλά και του Γιώργου Αβράμη στην Οικονομική Επιτροπή ίσως να μπορέσει να βάλει τέλος σε κάποιες αυθαιρεσίες που είχαν παρατηρηθεί το προηγούμενο διάστημα σε αυτήν. Η απουσία του Δημήτρη Μπουραΐμη και Θεοδόση Δρόλια από τις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής είχαν δώσει αυτό το δικαίωμα ώστε αποφάσεις της να έρχονται στο φως της δημοσιότητας με μεγάλη καθυστέρηση. Λέτε να ήθελε ο Χρήστος Παππούς να χάσει αυτό το πλεονέκτημα όπως ισχυρίζονται κύκλοι φίλα προσκείμενοι  στο Δημήτρη Μπουραΐμη
   Η εκλογή για τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, μία επιτροπή που συνεδριάζει ελάχιστες φορές το χρόνο, ενώ θα έπρεπε να τελειώσει σχετικά γρήγορα,ο πρώην Δημάρχος Δημήτρης Μπουραΐμης φρόντισε να την καθυστερήσει  αρκετά με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν άλλα δύο από τα μέλη της παράταξής του  από την συνεδρίαση  πριν την ολοκλήρωσή της.
   Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε εκτός από τις απουσίες από την Δύναμη Συμμετοχής του Κώστα Σκαμαντζούρα και Δημήτρη Πουλιάση απώλειες είχε και η Νέα Εποχή. Αναμενόμενη ήταν η απουσία του Γκίκα Χειλαδάκη αφού εδώ και πολύ καιρό θεωρείται ξένο σώμα προς αυτή. 
Σημαντική απώλεια για το Χρήστο Παππού ήταν και η απουσία του Γιώργου Κρητικού από την συνεδρίαση, ενός από τα πιο έντιμα στελέχη του, που ήταν και μέλος της προηγούμενης Οικονομικής Επιτροπής. Η απουσία του δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν οφείλεται σε προσωπικούς λόγους ή αν είναι δυσαρεστημένος με τις επιλογές του Δημάρχου , με περισσότερες πιθανότητες ως προς το δεύτερο. Οι ανακοινώσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα για τις τοποθετήσεις των Προέδρων στα ΝΠΔΔ αλλά και στις θέσεις των  αντιδημάρχων και αναπληρωτών Δημάρχου θα δώσουν περισσότερο φως στην απουσία του Γιώργου Κρητικού.

Συνεχίζεται........................

     

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια