Οι εκπλήξεις της σημερινής ψηφοφορίας για τις δημαιρεσίες (μέρος 3ο)



      Ολοκληρώνοντας το σημερινό μας σχολιασμό και λίγο πριν έρθουν οι ανακοινώσεις για τις τοποθετήσεις των προσώπων που θα πλαισιώσουν το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και θα οδηγήσουν την παράταξη του στις επόμενες δημοτικές εκλογές, θα θέλαμε να αναφέρουμε μερικά ακόμη πράγματα.
  Η ικανοποίηση που υπήρχε στα πρόσωπα των μελών της Νέας Εποχής στη σημερινή συνεδρίαση και ειδικά του αντιδήμαρχου Δημήτρη Καμπόλη δεν πρέπει να θεωρείται τυχαία. Αφού έσπρωξαν στο καναβάτσο τον πρώην δήμαρχο Δημήτρη Μπουραΐμη και φανερώθηκαν τα εσωτερικά
προβλήματα που έχει η παράταξή του , είχαν τις λιγότερες απώλειες.
 Τα δύσκολα όμως για το Χρήστου  Παππού τώρα έρχονται που θα πρέπει να κάνει τις σωστές κινήσεις και τοποθετήσεις  ώστε να μην χάσει το πλεονέκτημα να είναι "καβάλα στο άλογο " όταν θα γίνουν οι εκλογές και να κρατήσει αλώβητη την παράταξή του.
 Από τους μεγάλους "χαμένους " πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Μπουραΐμης που κατέγραψε άλλο ένα πανελλήνιο αρνητικό ρεκόρ και θα πρέπει να πάρει τις σωστές αποφάσεις αν θέλει να διεκδικήσει ξανά την ηγεσία του Δήμου Φυλής.
 Στους "κερδισμένους"  είναι ο Δημήτρης Τσιουμπρής που η συμμετοχή του στην Οικονομική Επιτροπή θα του επιτρέψει να "ελέγχει" περισσότερο τη διοίκηση.
 Επίσης στους "κερδισμένους" είναι και ο Γιώργος Αβράμης που σε σύντομο χρονικό διάστημα ανέβηκε μερικά ακόμη σκαλοπάτια .Η συμμετοχή του στην Οικονομική Επιτροπή θα του ανοίξει  και νέους ορίζοντες για το πολιτικό του μέλλον αφού θα μπορέσει να πάρει γνώσεις και από αυτό το πόστο. Βέβαια πρέπει ήδη να κατάλαβε πως αυτός ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και έπαψε να είναι στο απυρόβλητο. Θα πρέπει με την περαιτέρω στάση του να δείξει εάν ευσταθούν αυτά που ήδη έχουν αρχίσει να του καταλογίζουν οι κύκλοι του συχωριανού του.

   Όποιος ή όποια θέλει δε χρειάζεται να κάνει δημοσιεύσεις από δω ή από εκεί στο f/b και να μας στολίζει με κοσμητικά επίθετα του δίνουμε όλο το ελεύθερο να το κάνει και μέσα από τις δικές μας σελίδες. Έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε στο διαδίκτυο ότι όλες οι απόψεις χωράνε στις σελίδες μας άσχετα αν μας αρέσουν ή όχι.

Παραπονιάρης 
Παρακάτω τα δελτία τύπου του Δήμου Φυλής από τις δημαιρεσίες:

Επανεκλέχτηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου η Ζωή Αρβανιτάκη
Η Ζωή Αρβανιτάκη θα είναι και για το δεύτερο ήμισυ της δημοτικής περιόδου που λήγει την 31-08-2019 Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής. Επανεκλέχθηκε το πρωί της Κυριακής  5 Μαρτίου 2017 από το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από πρόταση του Δημάρχου Χρήστου Παππού.
Αντιπρόεδρος θα είναι και πάλι ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Παπαϊωάννου και Γραμματέας η πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου Φωτεινή Γιαννοπούλου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου είναι, με βάση τον Καλλικράτη, διαπαραταξιακό, δηλαδή η Πρόεδρος προέρχεται από την παράταξη της πλειοψηφίας (ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ), ο Αντιπρόεδρος από τη μείζονα αντιπολίτευση (ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΡΑΪΜΗΣ) και η Γραμματέας από την ελλάσονα αντιπολίτευση (ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ).

Συγκροτήθηκαν η Οικονομική Επιτροπή και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής
Συγκροτήθηκαν, το πρωί της Κυριακής 5 Μαρτίου 2017, μετά την εκλογή Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, τα δύο κρίσιμα συλλογικά όργανα του Δήμου, δηλαδή η Οικονομική Επιτροπή και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. 
Η θητεία τους αφορά στο δεύτερο ήμισυ της παρούσας δημοτικής περιόδου και λήγει την 31-08-2019.
Τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής (από την πλειοψηφία) ορίστηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σπύρος Μπρέμπος, Δημήτρης Καμπόλης, Μιχάλης Οικονομάκης, Γιάννης Κρεμύδας και Γιώργος Αντωνόπουλος και από τη μειοψηφία οι Σάββας Σάββας, Δημήτρης Τσιουμπρής και Γιώργος Αβράμης. Σύνολο, μαζί με τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής και Δήμαρχο Χρήστο Παππού εννέα (9) μέλη.
Τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ορίστηκαν (από την πλειοψηφία) οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δαυίδ Μαύρος, Γιάννης Μαυροειδάκος, Θανάσης Σχίζας, Μαρίνος Σαρλάς και Νίκος Χατζητρακόσιας κι από τη μειοψηφία οι Δημήτρης Μπουραΐμης, Χρυσούλα Κουράση και Κώστας Λουμιώτης. Σύνολο μαζί με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Δήμαρχο Χρήστο Παππού εννέα (9) μέλη. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια