Παραδόθηκε ανακατασκευασμένο στους αθλητές το Κλειστό Γυμναστήριο Ζεφυρίου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παραδόθηκε, τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017, στους αθλούμενους το Κλειστό Γυμναστήριο Ζεφυρίου στο Πάρκο Λιάρου, που παρέμενε εκτός λειτουργίας επί χρόνια, λόγω ζημιών.
Το Γυμναστήριο επισκευάστηκε μέσω προγραμματικής σύμβασης που σύναψε ο Δήμος με την Περιφέρεια, η οποία το χρηματοδότησε με 185 χιλ. ευρώ. Ωστόσο επειδή στη μελέτη δεν είχε προβλεφθεί η αντικατάσταση των πλευρικών τοιχωμάτων, η τοποθέτηση των πάνελ που έλυσε το πρόβλημα της υγρασίας, της αισθητικής και της  ασφάλειας χρηματοδοτήθηκε από το Δήμο Φυλής.
Εξάλλου, με χρηματοδότηση του Δήμου θα γίνει η εξυγίανση τμήματος του εξωτερικού χώρου, πίσω από τα αποδυτήρια, που είχε βυθιστεί λόγω υπερχείλισης του βόθρου. Η μελέτη περιλαμβάνει το μπάζωμα του βόθρου και τη σύνδεση του Γυμναστηρίου με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων. Τέλος, μετά την ολοκλήρωση του έργου της εξυγίανσης ο Δήμος θα προχωρήσει στον εξωτερικό
ελαιοχρωματισμό των αποδυτηρίων. 
Μιλώντας στους αθλητές του ΔΑΣ Ζεφυρίου, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας, που είχε το συντονισμό της επισκευής του έργου, τόνισε ότι για την εκτέλεσή του ο Δήμος χρειάστηκε να αντιμετωπίσει σειρά γραφειοκρατικών και τεχνικών προβλημάτων με πιο σημαντικό την εξαίρεση του ΟΣΚ (νυν ΚΤΥΠ ΑΕ) από την αρχική προγραμματική σύμβαση και τη μετατροπή της από τριμερή (Περιφέρεια- Δήμος- ΟΣΚ) σε διμερή (Περιφέρεια Δήμος), ώστε να προχωρήσει το έργο. Ο Αντιδήμαρχος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, αλλά και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής για τη συνεργασία τους.
Να προσέχουν το Γυμναστήριο, ώστε να παραμείνει σε άριστη κατάσταση, ζήτησε από τους αθλητές ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΔΑΣ Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος  και πρόσθεσε ότι η διοίκηση του Δήμου Φυλής και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκεται στο πλευρό τους.
«Ο Δήμος τήρησε την υπόσχεση που σας έδωσε πέρσι και παρέδωσε μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο το Γυμναστήριο», τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής και πρόσθεσε ότι τα έργα που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού θα συνεχιστούν σε όλες τις Δημοτικές 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια