Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ (πρόσκληση)



Ανακοίνωση προς τους γονείς εξέδωσε στις 5 Μαΐου 2017 η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.). Σε αυτήν αναφέρει ότι:
«…φέτος η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” και τους παιδκούς σταθμούς ΕΣΠΑ, όπως είθισται να ονομάζεται το πρόγραμμα για το έτος 2017-2018, αρχίζει νωρίς τον Μάιο, με στόχο να ολοκληρωθεί με την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων, εντός του Ιουνίου, έτσι ώστε να έχουν το χρονικό περιθώριο οι ωφελούμενες να βρουν θέσεις για τα παιδιά τους στους
βρεφονηπιακούς σταθμούς που επιθυμούν
Ενόψει λοιπόν της δημοσίευσης της νέας Πρόσκλησης, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα_της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr) εντός του Μαίου, οι αιτούσες που ενδιαφέρονται να λάβουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) θα πρέπει:
  • Να έχουν υποβάλει την φορολογική τους δήλωση έτους 2016, που αφορά στα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το έτος 2016 (από 1/1/2016 έως 31/12/2016) και να έχει εκδοθεί η Πράξη Προσδιορισμού Φόρου, προκειμένου να υπολογισθούν τα εισοδήματα.
  • Να γνωρίζουν τον προσωπικό τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία θα υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση
Τα δικαιολογητικά, που απαιτούνται για τη συμμετοχή στη δράση, θα περιγράφονται αναλυτικά στην Πρόσκληση.
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση ΕΔΩ
Η πρόσκληση προς τους φορείς – δομές ΕΔΩ
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΔΩ
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια