Οι δημοτικές παρατάξεις παλιές και νέες αρχίζουν να οργανώνονται σιγά-σιγά

  Ο κύκλος των μεταγραφών και των μετακινήσεων άνοιξε για τα καλά  στο προεκλογικό στίβο των δημοτικών εκλογών που είναι προγραμματισμένες για το 2019.
 Η πρώτη μεταγραφή που έγινε  ήταν του Βασίλη Γεωργιάδη που αποχαιρέτησε το στρατόπεδο του Δημήτρη Μπουραΐμη για να σταθεί δίπλα στο πλευρό του δήμαρχου Φυλής Χρήστου Παππού.  Ακολούθησε η συνεργασία του Νικηφόρου Δαδάνη με τον Γιώργο Αβράμη και την ΕΥΠΟΛΙΣ,
που αποχώρησε από τη παράταξη του Σάββα Σάββα. 
Σήμερα μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας ΦΥΛΗ FREE PRESS μαθαίνουμε και επίσημα, αυτό που ψιθυριζόταν εδώ και καιρό, για την προσχώρηση του Άγγελου Σκαματζούρα  στην παράταξη του Χρήστου Παππού. 


Ωστόσο το όλο θέμα των μετακινήσεων δε σταματάει εδώ αφού και η δημοτική παράταξη του Χρήστου Παππού αλλά και του Γιώργου Αβράμη έχουν προαναγγείλει και άλλες προσχωρήσεις υποψηφίων-στελεχών προς αυτές,  Αξιοσημείωτες είναι και οι ζυμώσεις που γίνονται για τη δημιουργία νέων παρατάξεων που το πιθανότερο είναι να ανακοινωθούν μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο το πως θα γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Το δρόμο της σιωπής έχει διαλέξει η παράταξη του Δημήτρη Μπουραΐμη για τις μεταγραφές που ήδη έχει κάνει από το στρατόπεδο του Χρήστου Παππού αλλά και με ορφανά πλέον στελέχη της Ενότητας Πολιτών που έχει κατεβάσει (;) ρολά.
    Το Παράπονο Φυλής παρακολουθεί όλες τις διεργασίες που γίνονται ,  έγκαιρα και έγκυρα θα σας ενημερώνει για κάθε εξέλιξη .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια