Στο σφυρί βγάζει η ΑΑΔΕ από τα αζήτητα των τελωνείων τα κρατικά αυτοκίνητα που αποσύρονται από την κυκλοφορία.

  

  Στις 11 Μαϊου ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00 π.μ, θα γίνει στην αίθουσα δημοπρασιών της αποθήκης στην Μαγουλέζα (Άνω Λιόσια, τηλ.210-2473124 & 210-2471988) προφορική πλειοδοτική δημοπρασία, για να πουληθούν -το καθένα χωριστά τα παρακάτω οχήματα δίκυκλα - επιβατικά 
  Τα αυτοκίνητα προέρχονται από τα αζήτητα των τελωνείων τα κρατικά αυτοκίνητα που αποσύρονται από την κυκλοφορία κ.λ.π. Η επίσκεψη των αυτοκινήτων επιτρέπεται για 3 εργάσιμες ημέρες πριν την δημοπρασία, δηλαδή από 08-05-2017 έως και 10-05-2017 και ώρες 8.30 π.μ.-13.30 μ.μ. καθώς και την ημέρα της δημοπρασίας από 08.00 π.μ. έως 09.00 π.μ. Στις τιμές εκποίησης των οχημάτων συμπεριλαμβάνεται και ο αναλογών Φ.Π.Α 24%. 
   Αμέσως μόλις τελειώσει η πλειοδοσία για κάθε όχημα, καλείται ο τελευταίος πλειοδότης να υπογράψει το πρακτικό ανακηρύξεως πλειοδότη και να καταβάλει προκαταβολή υπολογιζόμενη σε
ποσοστό 20% της τιμής πλειοδοσίας. Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες αυτοκινήτων για κυκλοφορία είναι 300€. Τα ποσά εγγύησης συμμετοχής στη δημοπρασία είναι 100€ για τις μοτοσικλέτες και για τα μοτοποδήλατα προς κυκλοφορία.
Τα πιο κάτω αυτοκίνητα είναι μεταχειρισμένα , με ζημιές , φθορές και ελλείψεις και χρειάζονται επισκευές πριν κυκλοφορήσουν . Η εξέταση μπορεί να γίνει από τους ενδιαφερόμενους με την βοήθεια και τεχνικού συμβούλου της επιλογής του και περιλαμβάνει ότι κριθεί αναγκαίο, χωρίς όμως την χρήση εργαλείων ή άλλων μηχανικών μέσων και χωρίς να τεθεί σε κίνηση το όχημα, προκειμένου να προσδιορίσουν το ύψος των ζημιών ώστε να διαμορφώνουν ανάλογα και τις προσφορές τους. Επίσης οφείλουν οι ενδιαφερόμενοι να λαμβάνουν γνώση και των όρων πώλησης πριν λάβουν μέρος στην δημοπρασία , για να αποφεύγονται οι όποιες εκ των υστέρων υπαναχωρήσεις. Βάσει των όρων πώλησης ,ακυρώσεις αγοραπωλησιών δεν γίνονται δεκτές. 
Οι συμμετέχοντες στη δημοπρασία υποχρεούνται να έχουν μαζί τους το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας ή οποιοδήποτε επίσημο πιστοποιητικό ταυτότητας σε ισχύ (διαβατήριο, άδεια οδήγησης, άδεια παραμονής κ.λ.π.) και να δηλώνουν στην επιτροπή τον ΑΦΜ , την αρμόδια ΔΟΥ και την ιδιότητά τους. Ο εμπορικός τύπος του αυτ/του καθώς και το έτος κατασκευής, προσδιορίζονται από τις εξωτερικές ενδείξεις αυτού. Έτσι τα στοιχεία αυτά αποτελούν ένδειξη η οποία ενδέχεται να απέχει της πραγματικότητας. Η Υπηρεσία μας για τα στοιχεία αυτά όπως και τα κρυμμένα ελαττώματα ουδεμία ευθύνη φέρει. 
Οι προσφορές για να γίνουν δεκτές, πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης και η μία από την άλλη τουλάχιστον κατά 50€ για τα προς Κυκλοφορία Οχήματα και 20€ για τις μοτοσυκλέτες και μοτοποδήλατα για Κυκλοφορία. Η επιτροπή, κατά το χρόνο δημοπράτησης, μπορεί κατά την κρίση της να αναπροσαρμόσει σε οποιοδήποτε στάδιο το εύρος της προσφοράς. Οι προσφορές πλειοδοσίας που ανακοινώνονται από τρίτους δεν γίνονται δεκτές, εφόσον εκείνος, για τον οποίο γίνονται οι προσφορές είναι παρών στην Δημοπρασία. 
Δείτε εδώ την λίστα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια