Χρήστος Παππούς: Την Τρίτη 27 Ιουνίου ο διαγωνισμός για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Ζεφυρίου(βίντεο)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τρίτη 27 Ιουνίου ο διαγωνισμός για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό στο Ζεφύρι, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς

Την Τρίτη 27 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του εργολάβου που θα αναλάβει το έργο της ανέγερσης του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Ζεφύρι, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς απευθύνοντας χαιρετισμό στη γιορτή των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Ιουνίου στο Πάρκο «Κώστας Λιάρος».
«Είχα υποσχεθεί πέρσι σε αυτό τον χώρο ότι προχωράει ο Βρεφονηπιακός Σταθμός και την Τρίτη έχουμε τον διαγωνισμό για την ανάδειξη του εργολάβου», υπογράμμισε ο Δήμαρχος.
Ο Χρήστος Παππούς συνεχάρη τους γονείς για τα εξαιρετικά παιδιά τους και τους
ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στη Διοίκηση των Παιδικών Σταθμών και τη Δημοτική Αρχή, διαβεβαιώνοντας ότι θα ανταποδώσουν την εμπιστοσύνη αυτή στο ακέραιο. Συνεχάρη και ευχαρίστησε επίσης την πρώην Δήμαρχο του Ζεφυρίου, Γενική Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου και Εντεταλμένη Σύμβουλο σε θέματα Ισότητας, Φωτεινή Γιανοπούλου, για την υποδομή των Παιδικών Σταθμών που παρέδωσε στις κατοπινές Διοικήσεις.
Τέλος, ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να απολαύσουν την εξαιρετική γιορτή που ετοίμασαν τα παιδιά και οι παιδαγωγοί τους .
Ακολουθεί βίντεο  με τον σύντομο χαιρετισμό του Δημάρχου


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια