Μενίδι: Δεύτερη σφαίρα πέρασε ξυστά από γυναίκα την ώρα που έπεφτε νεκρός ο Μάριος

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την... Άγρια Δύση στο Μενίδι. Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε την ίδια ημέρα και ώρα και πιθανότατα από το χέρι του ίδιου “πιστολέρο” και δεύτερο θύμα.







    Υπάρχει και δεύτερο περιστατικό. Είναι ένα άγνωστο ως σήμερα περιστατικό που έγινε την ίδια μοιραία ημέρα και σχεδόν ταυτόχρονα με εκείνο στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, όταν ο 11χρονος Μάριος δεχόταν στο κεφάλι την σφαίρα από το 9αρι και έχανε με τόσο άδικο τρόπο τη ζωή του.
Όπως αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Δημοσιογράφος της εφημερίδας Real, Γιάννης Σωτηρόπουλος, μια γυναίκα καταγγέλλει ότι βρίσκεται στη ζωή από καθαρή τύχη.
Η γυναίκα βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της όταν μια βολίδα καρφώθηκε δίπλα της. Όπως
περιέγραψε ο δημοσιογράφος η γυναίκα λέει ότι η σφαίρα χτύπησε πρώτα στην τέντα του σπιτιού, πιθανότατα σε κάποιο μεταλλικό μέρος και εποστρακίστηκε. Έτσι πέρασε ξυστά από την ίδια.

Από χθες το απόγευμα και μέχρι τα μεσάνυχτα στην περιοχή στήθηκε σκηνικό “πολέμου”. Κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας των κατοίκων για τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου από την “αδέσποτη” σφαίρα μια ομάδα περίπου 200 ατόμων αποκόπηκε από την πορεία και επιτέθηκε στον καταυλισμό των Ρομά.

Κάποιοι από τον καταυλισμό “απάντησαν” με πυροβολισμούς στον αέρα. Στο σκηνικό ένταση που στήθηκε μια ομάδα πέταξε μολότοφ βάζοντας φωτιά σε μια αποθήκη και ένα σπίτι στην οδό Μόρνου, ενώ ανάλογη επίθεση έγινε και αργότερα όταν έπεσε η νύχτα.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας προσπάθησαν να αποτρέψουν τους νεαρούς που δημιουργούσαν τα επεισόδια και για αρκετή ώρα στην περιοχή επικράτησε ένταση με μολότοφ, πέτρες και δακρυγόνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια