Οικονομάκης: Η περιουσία και το επίπεδο ζωής των δημοτών αξίζουν περισσότερο από τα χρήματα που διέθεσε ο Δήμος στην ΕΛΑΣ(βίντεο)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η περιουσία και το επίπεδο ζωής των δημοτών αξίζουν περισσότερο από τα χρήματα που διέθεσε ο Δήμος στην ΕΛΑΣ, δήλωσε ο Οικονομάκης
  Στις προσπάθειες του Δήμου Φυλής για τη στήριξη της Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) αναφέρθηκε, μιλώντας στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης.
  «Τα αυτοκίνητα του Τμήματος επισκευάζονται στο συνεργείο μου δωρεάν, με ανταλλακτικά που αγοράζουν με το υστέρημά τους κάποιοι συνάδελφοι, τόνισε ο Μιχάλης Οικονομάκης και πρόσθεσε ότι και η αποκομιδή των απορριμμάτων από
τις εγκαταστάσεις της ΕΛΑΣ στην Αμυγδαλέζα (Δήμος Αχαρνών) γίνονται από το Δήμο Φυλής.
  Αναφερόμενος στις συκοφαντίες περί φωτογραφικού διαγωνισμού για την αγορά των 8 περιπολικών που θα παραχωρήσει ο Δήμος στην ΕΛΑΣ είπε ότι ο διαγωνισμός διενεργήθηκε ηλεκτρονικά, όπως ορίζει ο νόμος και οι προδιαγραφές καθορίστηκαν από την ΕΛΑΣ. «Τα περιπολικά αγοράστηκαν από την αντιπροσωπεία και όχι από περίπτερο», τόνισε.
  Σχετικά με το κτίριο της Πολεοδομίας που παραχωρήθηκε για είκοσι χρόνια στην ΕΛΑΣ προκειμένου να στεγάσει την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και τις ΟΠΚΕ, είπε ότι διαμορφώνεται από το Δήμο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΕΛΑΣ. Όσο για το κόστος που ανέλαβε ο Δήμος Φυλής είπε ότι είναι μικρό για τις οικονομικές του δυνατότητες, αλλά και για το όφελος που προσδοκά.
   «Η καταπολέμηση της παραβατικότητας είναι το κρισιμότερο ζήτημα για τους δημότες, οι οποίοι βλέπουν καθημερινά να απομειώνεται η αξία των ιδιοκτησιών τους και να υποβαθμίζεται το επίπεδο της ζωής τους. Αυτά τα έννομα αγαθά αξίζουν παραπάνω από το ποσόν που διαθέτει ο Δήμος», κατέληξε ο Μιχάλης Οικονομάκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια