Προσπαθούν να με εμφανίσουν ως υπαίτιο για την παραβατικότητα, είπε ο Οικονομάκης στο contra chanel



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Με μια φράση στο contra chanel, το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουνίου 2017, ξεσκέπασε την προσπάθεια καπηλείας του προβλήματος της παραβατικότητας ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης. Αναφερόμενος σε φωτογραφία που τον δείχνει να πυροβολεί στον αέρα σε εκδήλωση του Συλλόγου Κρητών, είπε στο δημοσιογράφο Πάνο Παναγιωτόπουλο ότι με τη συγκεκριμένη φωτογραφία κάποιοι προσπαθούν να υποστηρίξουν ότι αυτός ευθύνεται για την παραβατικότητα στο
Δήμο Φυλής.
Απαντώντας επί της ουσίας είπε ότι επρόκειτο για πιστόλι κρότου κι ότι ανήκε σε συμπατριώτη του από την Κρήτη. Παραδέχθηκε όμως ότι το έθιμο των μπαλωθιών πρέπει να σταματήσει γιατί δημιουργεί λάθος πρότυπα.
Την ίδια στάση τήρησε στο συγκεκριμένο θέμα και ο παριστάμενος Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος παραδέχθηκε ότι κι ο ίδιος είχε πυροβολήσει στον αέρα στη βάπτιση της κόρης του, πριν από περίπου έντεκα χρόνια.
Ωστόσο έκανε την αυτοκριτική του και τόνισε ότι το έθιμο πρέπει να σταματήσει γιατί εκφράζει άλλες εποχές, τότε που η περιοχή δεν ήταν πυκνοκατοικημένη και όλο το χωριό βρισκόταν στο γλέντι.
Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει, κατέληξε ο Δήμαρχος Φυλής.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια