ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 19ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ.



                                                        Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η                                                   

   Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα της δημοτικής ενότητας Άνω Λιοσίων, έδρα του Δήμου Φυλής, στην Αίθουσα Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στις 14-7-2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30, για να συζητήσουμε στην με αρ. 19 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τα πιο κάτω θέματα:
1. Έγκριση αναγκαιότητας και σκοπιμότητας διενέργειας Ηλεκτρονικού Ανοιχτού Διεθνή διαγωνισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ» 2017–2018 ΑΜ 3/2017 (Δ/ΝΣΗΣ ΚΟΙΝ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ) προϋπολογισμού 1.438.552,28 € συμπ/νου ΦΠΑ (13% & 24%).
2. Ορισμός Επιτροπών Παραλαβής Προμηθειών.
3. Καθορισμός αμοιβής στον πληρεξούσιο δικηγόρο Αθηνών κ. Πολίτη για υπόθεση που του ανατέθηκε με την αρ. 30/17 απόφαση Ο.Ε.
4. Καθορισμός αμοιβής στον πληρεξούσιο δικηγόρο Αθηνών κ. Πολίτη Γεώργιο για υπόθεση που του ανατέθηκε με την αρ.104/17 απόφαση Ο.Ε.
5. Καθορισμός αμοιβής στον πληρεξούσιο δικηγόρο Αθηνών κ. Πολίτη Γεώργιο για υπόθεση που του ανατέθηκε με την αρ. 113/17 απόφαση Ο.Ε.
6. Καθορισμός αμοιβής στον πληρεξούσιο δικηγόρο Αθηνών κ. Πολίτη Γεώργιο για υπόθεση που του ανατέθηκε με την αρ. 130/17 απόφαση Ο.Ε.
7. Καθορισμός αμοιβής στον πληρεξούσιο δικηγόρο Αθηνών κ. Πολίτη Γεώργιο για υπόθεση που του ανατέθηκε με την αρ. 142/17 απόφαση Ο.Ε.
8. Καθορισμός αμοιβής στον πληρεξούσιο δικηγόρο Αθηνών κ. Πολίτη Γεώργιο για υπόθεση που του ανατέθηκε με την αρ. 143/17 απόφαση Ο.Ε.
9. Καθορισμός αμοιβής στον πληρεξούσιο δικηγόρο Αθηνών κ. Καμηλαράκη Βασίλειο για υπόθεση που του ανατέθηκε με την αρ. 175/17 απόφαση Ο.Ε.
10. Έγκριση αμοιβών του δικηγόρου-νομικού συμβούλου της υπό εκκαθάριση Δ.Ε.Ρ.Α.Λ.
11. Έγκριση καταβολής ποσού προς την εκκαθάριση της ΔΕΡΑΛ για την εξόφληση προσωρινώς εκτελεστής δικαστικής απόφασης προς την Κουμπούρη Ελένη.
12. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φυλής για την κατασκευή του έργου με τίτλο : «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ – ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΕ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ – ΟΔΩΝ Κ.Λ.Π. ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΦΥΛΗΣ» συνολικού προϋπολογισμού 2.575.505,92 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
13. Επικαιροποίηση της υπ’ αριθμ. 152/2015 μελέτης με τίτλο: «ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΤΟ Κ.Φ. 116 Β, ΘΕΣΗ ΖΑΪΤΩ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ».
14. Τοποθέτηση κάθετης και οριζόντιας σήμανσης σε Βρεφ/κούς και Παιδικούς Σταθμούς της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής.
15. Τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης, πληροφοριακών πινακίδων και προσωρινών οδικών εμποδίων περιμετρικά της Πλατείας Ηρώων στη Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής.
16. Κυκλοφοριακή τοπική παρέμβαση επί της οδού Βυζαντίου και στη συμβολή αυτής με τη Λ. Φυλής στα ανατολικά και με την Περιφερειακή Αιγάλεω στα Δυτικά, που βρίσκεται στην Π.Ε. Άγιος Ιωάννης της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων.
17. Έγκριση νέας υψομετρικής μελέτης - μηκοτομής επί της οδού Μπαλή.
18. Έγκριση νέας υψομετρικής μελέτης - μηκοτομής επί των οδών Κυρίλλου και πάροδος Βυζαντίου.
19. Έγκριση απότμησης πεζοδρομίου επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου για υπαίθριο σταθμό στάθμευσης αυτοκινήτων στο Ο.Τ. 2279 στην Ζωφριά Ι.
20. Επικύρωση της 133/17 απόφασης Δ.Σ του ν.π.δ.δ «Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Φυλής ‘‘ΠΑΡΝΗΘΑ’’» περί της 3ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2017.
                                                                                                           Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                             ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ-ΠΕΡΙΣΟΡΑΤΗ ΖΩΗ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια