Καταγγελία για τη νέα επίθεση σε μετανάστες εργάτες στο Μενίδι




Η Τομεακή Επιτροπή Μενιδίου - Φυλής του ΚΚΕ καταγγέλλει τη νέα επίθεση φασιστοειδών σε μετανάστες εργάτες στο Μενίδι.
Σε σχετική ανακοίνωση τονίζει:
«Η Τομεακή Επιτροπή Μενιδίου - Φυλής καταγγέλλει τη συνεχιζόμενη προσπάθεια από φασιστοειδή να τρομοκρατούν μετανάστες εργάτες στην περιοχή μας. Λίγες μόνο μέρες μετά τη δολοφονική επίθεση σε μετανάστη εργάτη, τα φασιστοειδή ξαναχτύπησαν δείχνοντας το μένος τους απέναντι στους εργάτες, επιτιθέμενοι σε δύο μετανάστες το βράδυ της Κυριακής
23 Ιούλη, με σοβαρά χτυπήματα που οδήγησαν τον έναν απ’ αυτούς στο Νοσοκομείο.
Παρά τις συνεχιζόμενες καταγγελίες από εργατικά σωματεία και φορείς της περιοχής που αναδείκνυαν αντίστοιχα περιστατικά το προηγούμενο διάστημα, οι φασίστες συνεχίζουν να προκαλούν και να επιβεβαιώνουν ότι είναι εχθροί των εργατών και του λαϊκού κινήματος.
Επιτίθενται με δολοφονικό τρόπο σε μετανάστες εργάτες, σε Έλληνες αγωνιστές και συνδικαλιστές και την ίδια στιγμή δεν βγάζουν άχνα για τα επιχειρηματικά συμφέροντα και τα υπέρογκα κέρδη που αποκομίζουν από τη "νόμιμη" εκμετάλλευση Ελλήνων και ξένων εργατών στα εργοστάσια της περιοχής και τους χώρους δουλειάς.
Όσο κι αν προσπαθήσουν να φοβίσουν τους μετανάστες εργάτες και συνολικά το εργατικό κίνημα δεν θα το καταφέρουν. Θα πάρουν την απάντησή τους από την εργατική τάξη και το λαϊκό κίνημα της περιοχής.
Καλούμε το λαό και τη νεολαία της περιοχής να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Η λύση βρίσκεται στην ενότητα και την κοινή πάλη της εργατικής τάξης, Ελλήνων και μεταναστών, ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης.
Καμία ανοχή στην εγκληματική δράση των φασιστοειδών, στους εχθρούς των εργαζομένων, του λαού.
Η δράση τους δεν θα τρομοκρατήσει το λαϊκό κίνημα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια