Απλές και ξεκάθαρες λύσεις δίνουν οι εργαζόμενοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ



    Με απλές κουβέντες και ξεκάθαρες προτάσεις οι εργαζόμενοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξηγούν πως μπορούν να μην γίνουν οι αλλαγές στα δρομολόγια του Προαστιακού. Ταυτόχρονα στέκονται στο πλευρό των κατοίκων για τα απόλυτα δίκαια αιτήματά τους και στηρίζουν το καθολικό αίτημα να φτάνει το τρένο στα Άνω Λιόσια.

"Μεγάλη έκταση έχει πάρει το θέμα της απομόνωσης του σταθμού των Άνω Λιοσίων από τα νέα δρομολόγια του 




Στα sosial media ο κόσμος των περιοχών της Δυτικής Αττικής διαμαρτύρεται συνεχώς, και ετοιμάζει κινητοποιήσεις. Η ανάρτησή μας που εξηγούσε τα προβλήματα και έδινε και τις λύσεις έκανε μεγάλη αίσθηση και τα μηνύματα από τους επιβάτες ήταν 100δες ενώ αναπαράχθηκε και από τοπικά μέσα ενημέρωσης της Δυτικής Αττικής. Παράλληλα σωρεία μηνυμάτων φτάνουν συνεχώς στο blog (πολλές φορές και με υβριστικό περιεχόμενο) από τον κόσμο που διαμαρτύρεται για το κόψιμο των δρομολογίων από τα Άνω Λιόσια. Μηνύματα κατά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 



Εμείς δηλώνουμε πως είμαστε μαζί με τους πολίτες καθώς τα αιτήματά τους είναι απολύτως δίκαια.



Είπαμε εξαρχής πως υπάρχει λύση και θα την γράψουμε και πάλι.



Η λύση για να πάει το τρένο στα Άνω Λιόσια είναι η εξής:
Από την στιγμή που ο σταθμός των Άνω Λιοσίων και ΣΩΣΤΑ είναι στελεχωμένος με Σταθμάρχη, αυτό δίνει την δυνατότητα της εισόδου της αμαξοστοιχίας στα Άνω Λιόσια. Αυτονόητη είναι η παρουσία του κλειδούχου, ο οποίος θα μεταφερθεί από το κάτω κλειδί στο επάνω κλειδί. 
Και από θέμα χρόνου του δρομολογίου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.



Όσο για την μη κυκλοφορία του δεύτερου τρένου στην διαδρομή Αεροδρόμιο - Άνω Λιόσια (θεωρούμε πως αυτή πρέπει να είναι η διαδρομή) πιστεύουμε πως είναι προσωρινή και πως το αργότερο μέχρι το τέλος Αυγούστου (με την επιστροφή και του κόσμου) θα μπει στην κυκλοφορία, μιας και στα χαρτιά υπάρχει.



Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρέπει να ακούσει το δίκαιο αίτημα του κόσμου που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει τον Προαστιακό και σε συνεργασία με τον ΟΣΕ και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών να φέρει και πάλι το τρένο στα Άνω Λιόσια.



ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ το αίτημα των πολιτών να πάει το τρένο στα Άνω Λιόσια."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια