Πρέπει να φτάσει η περιοχή μας εκεί που πραγματικά της αξίζει.



      Φαίνεται πως η αρεστή συνεργασία σε επίπεδο έργων και προβολής της περιοχής μεταξύ της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου και του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού έχει εξοργίσει ορισμένους  χειροκροτητές . Επειδή επί τρία χρόνια είχαν ασχοληθεί ελάχιστα με τη χωματερή , γράφουν ότι τους κατέβει για τα αντισταθμιστικά της. Ξεχνάνε να μας πουν πως ούτε αυτά δεν μπορούσαν  να πάρουν οι πρώην διοικούντες στην ώρα τους για να είναι εντάξει ο Δήμος στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Για το φτωχό έργο που είχε παρουσιάσει η προηγούμενη δημοτική
αρχή  σας παραπέμπουμε σε ένα άρθρο εκείνης της εποχής για τα περιβόητα έργα που είχε γραφτεί Ε Δ Ω
     Η οικονομική κρίση που μαστίζει και την περιοχή μας, έχει οδηγήσει εκατοντάδες συμπολίτες μας να στερούνται βασικά προϊόντα διαβίωσης. Επίσης χιλιάδες ακόμη δεν μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους αλλά και στους ίδιους λίγες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Όπως πολύ σωστά κράτος και δήμος προσφέρουν ότι μπορούν στους πρώτους, το ίδιο πρέπει να γίνεται και για τους υπόλοιπους. Καλό θα είναι αυτοί που κατακρίνουν τις δύο τελευταίες διοικήσεις για αυτό το θέμα ,  να ξεφύγουν λίγο από το κτήριο της πλατείας και να δουν τι προσφέρουν άλλοι δήμοι στους δημότες τους.  
 Για το τέλος αφήσαμε την σημερινή διοίκηση που έχει  σηκώσει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών των πολιτών για την ασφάλειά τους και γενικώς για τη καλυτέρευση της ζωής  τους. Ας μην ξεχνάμε πως η πλειοψηφία των δημοτών τους ψήφισε το 2014 και τους έδωσε την ευκαιρία να αποδείξουν μέχρι τις επόμενες εκλογές το 2019 ότι ανταποκρίθηκαν σε αυτή την επιλογή τους.
   Από το 1998 που βρισκόμαστε στην περιοχή αλλά πολύ περισσότερο από το 2011 που ασχολούμαστε και διαδικτυακά με αυτήν, η εντύπωση μας είναι πως όλοι οι διοικούντες ήθελαν το καλύτερο για τις περιοχές τους πριν και μετά την συνένωση των τριών δήμων. 
    Οι λάθος επιλογές τους ή οι προτεραιότητες που έβαλαν  ήταν αυτές που έφεραν  την περιοχή μας σε αυτή την κατάσταση.  Ας μάθουν λοιπόν όλοι από τα λάθη τους για να μπορέσει να φτάσει  η περιοχή μας εκεί που πραγματικά της αξίζει.

Παραπονιάρης

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αγαπητέ Δημήτρη η προσέγγιση σου σε κάποια θέματα τις περιοχής είναι πολύ σωστή και προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά πρέπει να ξέρουν όλοι ότι όλα δεν γίνονται από την μέρα στην άλλη, και τίποτα δεν γίνεται εάν δεν προσπαθήσουμε πάρα πολύ. Επίσης πρέπει να τονιστεί ότι η σημερινή Διοίκηση προσπαθεί πολύ, και κάνει πολλά άλματα προόδου για το καλό του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή