ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ








































ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
         Οι Παιδικοί και Βρεφικοί Σταθμοί Άνω Λιοσίων Δήμου Φυλής δέχονται Αιτήσεις Εγγραφής για το σχολικό έτος 2017-2018 για τις μητέρες εργαζόμενες στον δημόσιο τομέα κι όσες απορρίφθηκαν από το ΕΣΠΑ μητέρες - εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα, από 4/9/2017 έως              15/9/2017 και για την  φιλοξενία σε σταθμούς που υπάρχουν κενές θέσεις.
         Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 12.οο μ.μ. στο Γραφείο Διοίκησης Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 27 (πλησίον Αγ. Κων/νου & Ελένης), τηλ. 210 2475433, 210 2484928 και 210 2486697.
  Οι αιτήσεις αφορούν μόνο μητέρες – εργαζόμενες στον δημόσιο τομέα και τις απορριφθείσες από το πρόγραμμα μητέρες - εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα. Διευκρινίζεται ότι για να γίνει δεκτή η αίτηση πρέπει να μην υπάρχουν προηγούμενες οικονομικές οφειλές προς το Ν.Π.Δ.Δ. “ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ”.
     Επίσης, οποιαδήποτε δήλωση που αφορά σε οικογενειακή, κοινωνική, οικονομική και ιατρική κατάσταση πρέπει να αποδεικνύεται από αντίστοιχα έγγραφα. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ – ΑΥΣΤΗΡΩΣ - ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Οι ενδιαφερόμενοι γονείς ή κηδεμόνες μπορρούν να παραλάβουν την αίτηση εγγραφής και το έντυπο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από τους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων, το Γραφείο Διοίκησης Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών καθώς και την ιστοσελίδα του Ν.Π.Δ.Δ. www.psdf.gr
                                                                                                                      Εκ της διοικήσεως

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια