Εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της αναψυχής και σε υδάτινα πάρκα μίσθωσε το πρώην στρατόπεδο "ΛΙΟΣΗ"(βίντεο)

 
   Το πρώτο  δελτίου τύπου που εξέδωσε σήμερα 24 Αυγούστου 2017 η Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων(ΥΠ.Α.Α.Π.Ε.Δ) έκρυβε ευχάριστη έκπληξη για την περιοχή μας. Με την ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού πλειοδοτικού διαγωνισμού που διεξήχθη τον Απρίλιο, αναδείχθηκε  πλειοδότης  για το στρατόπεδο "ΛΙΟΣΗ".
Συγκεκριμένα αναφέρει:
  "Για το ακίνητο του πρώην Στρατοπέδου «Λιόση», ιδιοκτησίας Τ.ΕΘ.Α., αναδείχθηκε πλειοδότης μισθωτής η εταιρεία «ΠΑΡΚΟ ΝΕΡΟΥ Α.Ε.» με μηνιαίο μίσθωμα (3.400,00€) για εικοσιπέντε (25) έτη με δυνατότητα παράτασης για άλλα εικοσιπέντε (25) έτη, με ελάχιστη αναπροσαρμογή 1% το χρόνο. Το συνολικό οικονομικό όφελος για την Υπηρεσία από τη συγκεκριμένη σύμβαση μισθώσεως (για εικοσιπέντε (25) έτη) θα είναι κατ΄ ελάχιστον 1.152.322,54 €. Το Σ.ΑΜ. στην από 26 Ιουν 2017 απόφαση του ενέκρινε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και την οριστική κατακύρωση στην παραπάνω εταιρεία και αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Πλειοδότη και του Τ.ΕΘ.Α."
  Μετά και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης θα ξεκινήσει το  σχέδιο αξιοποίησης των 35.000 τ.μ του πρώην στρατοπέδου "ΛΙΟΣΗ" στα Άνω Λιόσια που βρίσκεται παραπλεύρως του οικισμού Γεννηματά.
   Πλειοδότης είναι η εταιρεία "ΠΑΡΚΟ ΝΕΡΟΥ Α.Ε"  που δραστηριοποιείται στο χώρο της αναψυχής και των υδάτινων πάρκων.   Αν το χώρο αυτό τον προορίζει για ανάλογες εγκαταστάσεις σύντομα θα υπάρχει στην περιοχή ένα υδάτινο πάρκο διπλάσιο σε έκταση από αυτό που έχει η εταιρεία στο Ισθμό Κορίνθου.
  Μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις της εταιρείας για το τι πρόκειται να γίνει ας θαυμάσουμε ένα βίντεο από το υδάτινο πάρκο που λειτουργεί στον Ισθμό:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια