Στο πλευρό του Σπύρου Χρυσικόπουλου μέχρι τον τελικό άθλο ο Δήμος Φυλής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο πλευρό του Σπύρου Χρυσικόπουλου μέχρι τον τελικό άθλο ο Δήμος Φυλής
Θερμή υποδοχή στο Σπύρο Χρυσικόπουλο επεφύλαξε, μετά τον άθλο του τετραπλού διάπλου του Τορωναίου Κόλπου, στη Χαλκιδική, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.
Ο Σπύρος επισκέφθηκε το Δήμαρχο για να τον ευχαριστήσει για τη βοήθεια του Δήμου στην προσπάθειά του.
Ο Χρήστος Παππούς τον διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του μέχρι την επίτευξη του τελικού στόχου, που δεν είναι άλλος από το διάπλου Ρόδου-Καστελόριζου, που θα επιχειρηθεί από τον κολυμβητή στις αρχές Σεπτέμβρη 2018. Αν ο Σπύρος πετύχει το νέο άθλο, τότε η απόσταση των 133,3 χιλιομέτρων που χωρίζει τα δύο νησιά θα είναι η μεγαλύτερη που έχει κολυμπήσει Έλληνας και μια από τις μεγαλύτερες που έχει διασχίσει κολυμβητής σε ανοιχτή θάλασσα παγκοσμίως.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η προσπάθεια αυτή, που προάγει τη νησιωτικότητα, έχει τεθεί, μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Φυλής, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων (ΚΕΔΕ) και του
Προέδρου της Γιώργου Πατούλη.
Εν τω μεταξύ, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, με επιστολή του ευχαρίστησε το Δήμαρχο Σιθωνίας Γιάννη Τζίτζιο για τη βοήθεια που πρόσφερε στο Σπύρο Χρυσικόπουλο, κατά το διάπλου του Τορωναίου Κόλπου. Σημειωτέον ότι τις ευχαριστίες του Δημάρχου είχε μεταφέρει στο Δήμαρχο Σιθωνίας, αμέσως μετά το εγχείρημα, ο Γενικός Γραμματέας Αργύρης Αργυρόπουλος, ο οποίος του πρόσφερε, εκ μέρους του Δημάρχου Φυλής, το έμβλημα του Δήμου.
Άλλωστε ο Δήμαρχος Σιθωνίας, με την ιδιότητα του μέλους του ΔΣ της ΚΕΔΕ, γνώριζε την πρωτοβουλία και βρέθηκε, ευθύς εξαρχής, στο πλευρό του κολυμβητή.
Στο πλευρό του επίσης βρίσκονται, από την πρώτη στιγμή, ο Σύλλογος της Ζωφριάς και η Πρόεδρος Ευαγγελία Κωβαίου και ο Αθλητικός Οργανισμός και ο Πρόεδρος Γιώργος Μαυροειδής, ο οποίος έχει διαθέσει μια διαδρομή της πισίνας στον κολυμβητή για τις προπονήσεις του.
Αυτή την περίοδο ο Σπύρος Χρυσικόπουλος ξεκουράζεται κι από το Σεπτέμβριο θα επιστρέψει στις προπονήσεις και στους αγώνες, ώστε να είναι έτοιμος το Σεπτέμβριο του 2018, για τη μεγάλη προσπάθεια.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια