Οι "Καραμέλες Ούζου" το event του καλοκαιριού από το συντοπίτη μας Γιάννη Γαλανόπουλο(βίντεο)



    Με  «Καραμέλες Ούζου» και πολύ γέλιο υπόσχεται να γεμίσει αυγουστιάτικα βράδια τον τόπο καταγωγής του , τον Σταφιδόκαμπο Ηλείας  ( και όχι μόνο! ) ένας πολυτάλαντος συντοπίτης μας.
Ο λόγος για τον Γιάννη Γαλανόπουλο που μας εκπλήσσει ευχάριστα κάνοντας το ντεμπούτο του ως σεναριογράφος με τη σύγχρονη κωμωδία «Καραμέλες Ούζου» στην οποία πρωταγωνιστούν ο Σταύρος Νικολαΐδης ( ο γνωστός Μιχαλάκης από την πετυχημένη σειρά «Εγκλήματα» ) και ο
Δημήτρης Καμπόλης ( ο Άρης από τη σειρά «‘Ελα στη Θέση μου»). Ακόμη, ραδιο- φονική παρέμβαση κάνει η Ναταλία Γερμανού , ενώ σε σύντομο ρόλο έκπληξη δεν αποκλείεται να δούμε τον ίδιο το δημιουργό!
    Η πρώτη από μία σειρά παραστάσεων του θεατρικού έργου του Γιάννη Γαλανόπουλου θα πραγματοποιηθεί στο ημιτελές θέατρο Σταφιδόκαμπου στις 10 Αυγούστου. Ιερός σκοπός του εγχειρήματος αποτελεί και η ευαισθητοποίηση για την ολοκλήρωση του επί 20 έτη ημιτελούς κινηματοθέατρου της γενέτειράς του την οποία αγαπά τόσο πολύ!

   Εμείς να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην παράσταση, να είναι καλοτάξιδη… Ας φτάσει και μέχρι την Αθήνα για να απολαύσουμε κι εμείς «Καραμέλες Ούζου».  

Παραπονιάρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια