Οι Απίθανες, Μοναδικές ‘’Καραμέλες Ούζου’’ στα Άνω Λιόσια (βίντεο).



   Μετά την ολιγοήμερη αναβολή για τεχνικούς λόγους έρχονται οι ‘’Καραμέλες Ούζου ‘’ του Γιάννη Γαλανόπουλου στα Άνω Λιόσια!
   Η μαύρη κωμωδία που έγραψε με πολύ μεράκι ο Γιάννης Γαλανόπουλος και σκηνοθετεί ο Σταύρος Νικολαΐδης, αφού ολοκλήρωσε το μαγευτικό της ταξίδι στην Ηλεία  - την ιδιαίτερη πατρίδα του σεναριογράφου -, όπου απέσπασε δυνατό χειροκρότημα και τις καλύτερες εντυπώσεις, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και μάλιστα στα Άνω Λιόσια.
   Θα την απολαύσουμε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού  Άνω Λιοσίων στις 8.00 μ.μ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη!
   Όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε προηγούμενή μας ανάρτηση  ,οι συντελεστές της παράστασης περιλαμβάνουν τον Σταύρο Νικολαίδη σε ρόλο βοηθού σεφ, το Δημήτρη Καμπόλη στο ρόλο του σερβιτόρου , αλλά και τον ίδιο το σεναριογράφο Γιάννη Γαλανόπουλο σε ρόλο έκπληξη! Ραδιο-φονική συμμετοχή μας επιφυλάσσει η  Ναταλία Γερμανού.

Λίγα λόγια για το έργο:
   Ένας σερβιτόρος και ένας βοηθός σεφ βρίσκονται κλειδωμένοι στον τελευταίο όροφο ενός ξενοδοχείου. Κωμικοτραγικές καταστάσεις εκτυλίσσονται κατά τη διάρκεια της βραδιάς στην προσπάθειά τους να δραπετεύσουν  από αυτή την κατάσταση. Και τότε…… έρχεται η εκδίκηση, ένα πιάτο που σερβίρεται … πολύ καυτό!
   Εν αναμονή λοιπόν της παράστασης που θα χαρίσει άφθονο γέλιο στο κοινό των Άνω Λιοσίων. Έως τότε, πάρτε μία μικρή δόση στο video που ακολουθεί:




   Η παράσταση διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσούπολης υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Φυλής ‘’Η ΠΑΡΝΗΘΑ’’.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια