Ο Δήμος Φυλής κάνει στροφή στον τουρισμό



    Ο δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς χαράζει νέα στρατηγική εκμεταλλευόμενος την ιστορικότητα της περιοχής. Παράλληλα γίνεται πρότυπος δήμος πανευρωπαϊκά σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας – Εγκρίθηκε πρόγραμμα από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Του Δημήτρη Μπαλή
Τα σχέδια του Δήμου Φυλής για το άμεσο μέλλον, παρουσίασε ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς, κατά τη διάρκεια Διεθνούς Συνεδρίου για τη Δημοκρατία, σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Φυλή.

Ο Χρήστος Παππούς αναφερόμενος στο ιστορικό γεγονός της κατάλυσης του ολιγαρχικού καθεστώτος των ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΤΥΡΑΝΝΩΝ από το Στρατηγό Θρασύβουλο, το 403 π.Χ. με ορμητήριο το Αρχαίο Φρούριο Φυλής, στοχεύει να αναδείξει τον Δήμο Φυλής σε προπύργιο της Δημοκρατίας και να τον αποσυνδέσει, οριστικά, από τα κακώς κείμενα.
Υπενθύμισε επίσης την απελευθέρωση της Αθήνας στις 7 Μαΐου 1821 από τον τουρκικό ζυγό, με επικεφαλής τον Χασιώτη οπλαρχηγό καπετάν Μελέτη Βασιλείου, ο οποίος επίσης ξεκίνησε από το Φρούριο.
Μιλώντας χθες στην εκπομπή DRIVE & TRAVEL, με τους Δημήτρη Μπαλή και Καλλιστώ Γούναρη, εκπομπή που μεταδίδεται κάθε Σάββατο 8-10 το πρωί από τον SPORT24 RADIO 103,3 και μέσω διαδικτύου και συνεργαζόμενων σταθμών, ο δήμαρχος αναφέρθηκε διεξοδικά στους στόχους του δήμου, στην τουριστική αξιοποίηση, στο ενδιαφέρον για δημιουργία τουριστικών καταλυμάτων καθώς και στην έγκριση σχετικού προγράμματος, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, για την ανάδειξη του Δήμου Φυλής σε πρότυπο δήμο πανευρωπαϊκά, για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Ακούστε όσα δήλωσε ο παραγωγός της εκπομπής για τη Φυλή στο 03:42 αλλά και αυτά που είπε ο δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς , 1:06:00


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια