ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επίσκεψη του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη στο Δημαρχείο Φυλής
«Ο Χρήστος Παππούς είναι ένας καλός Δήμαρχος και μεις, ως Ένωση Κεντρώων, θα τον στηρίξουμε», δήλωσε ο Πρόεδρος του Κόμματος Βασίλης Λεβέντης, που επισκέφτηκε το Δήμο Φυλής το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου 2017.
Το Βασίλη Λεβέντη που συνοδευόταν από τους πολιτευτές του κόμματός του Γιώργο Δαμάσκο και Θανάση Μπουραντά υποδέχθηκαν στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την πορεία και τις προοπτικές του.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αξιοποίηση των εθνικών και κοινοτικών επιδοτήσεων για την εκτέλεση έργων και για τις πρωτοβουλίες καταπολέμησης της ανεργίας, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Φυλής έχει λαϊκό κόσμο που πλήττεται, ιδιαίτερα, από την οικονομική κρίση.
Αναφέρθηκε επίσης στην ιστορικότητα του Δήμου Φυλής και στο πρόσφατο συνέδριο για τη Δημοκρατία ως μέσον για την προβολή και την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς επεσήμανε το ενδιαφέρον του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων για το Δήμο Φυλής, υπενθυμίζοντας ότι είναι η δεύτερη φορά που τον επισκέπτεται και πρόσθεσε ότι η δημοτική αρχή προγραμματίζει και προχωρά χωρίς να υπόσχεται.
Δίνοντας το στίγμα του Δήμου αναφέρθηκε στην ιστορία του και στην προσπάθεια να γίνει ένας πράσινος Δήμος, μέσα από έργα ενεργειακής αναβάθμισης στις τρεις δημοτικές του ενότητες.
Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων για το ενδιαφέρον του και δήλωσε ότι ακούει ευχαρίστως τις συμβουλές του.
Τις δηλώσεις του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων και του Δημάρχου Φυλής μαγνητοσκόπησε τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ, προκειμένου να μεταδοθούν από τις Ειδήσεις της Δημόσιας Τηλεόρασης.
Η επίσκεψη του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων στο Δήμο Φυλής ολοκληρώθηκε με γεύμα που του παρέθεσε ο Δήμαρχος σε μεζεδοπωλείο των Άνω Λιοσίων.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια