Ευχαριστίες του Προέδρου των Ηπειρωτών Χρήστου Ρούσσα προς το Δήμο Φυλής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ευχαριστίες του Προέδρου των Ηπειρωτών Χρήστου Ρούσσα προς το Δήμο Φυλής.
  
   Δεν ξέχασε, ευγενώς φερόμενος, να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς το Δήμο, για τη βοήθεια που πρόσφερε στη διοργάνωση της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος των Ηπειρωτών Χρήστος Ρούσσας.
Βοήθεια που κάθε άλλο παρά συμβολική ήταν. 
Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής δεν χάλασε χατίρι στους Ηπειρώτες και έβαλε τα δυνατά του για την επιτυχία της εκδήλωσης. Φρόντισε να μεταφερθούν στην πλατεία τουλάχιστον 900 καρέκλες με τα αντίστοιχα τραπέζια και ανέλαβε, μέσω του Οργανισμού, το κόστος των ηχητικών και των φωτιστικών και την αμοιβή των καλλιτεχνών.
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αναπλ. Δήμαρχος Γιώργος Αντωνόπουλος που εξασφάλισε τα σουβλάκια, χάρη στη χορηγία φίλου του από την Ήπειρο.
Φυσικά ο Δήμος δεν βοηθάει μόνο τους Ηπειρώτες, αλλά όλους τους πολιτιστικούς φορείς. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Γιώργος Μαυροειδής, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, «είμαστε εδώ για να αγκαλιάσουμε το Δήμο Φυλής».
Και δεν αποτελεί σχήμα λόγου, αλλά πραγματικότητα που επιβεβαιώνεται σε όλα τα επίπεδα.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που ο Δήμος Φυλής, περιλαμβάνεται, σύμφωνα με μελέτη του Πολυτεχνείου, στην πρώτη δεκάδα, μεταξύ των εξήντα Δήμων του Λεκανοπεδίου, από την άποψη προσφοράς υπηρεσιών προς το δημότη.
Δείτε τη σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση:
Δείτε τις ομιλίες του Γιώργου Μαυροειδή και του Χρήστου Ρούσσα στα αντίστοιχα βίντεο:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια