ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΓΓ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με τη Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας συναντήθηκαν ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς κι ο Αναπλ. Δήμαρχος Γιώργος Κρητικός
  Τη Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα συνάντησε το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, συνοδευόμενος από τον Αναπλ. Δήμαρχο Γιώργο Κρητικό.
Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα ο Δήμαρχος έθεσε στην Γενική Γραμματέα ζητήματα του Δήμου Φυλής που συνδέονται με τις αρμοδιότητές της.
Από την πλευρά της η κα Πέρκα είδε με κατανόηση τα ζητήματα που τέθηκαν από το Δήμο και δεσμεύτηκε ότι, αφού τα μελετήσει με την υπηρεσία, θα απαντήσει σύντομα.
   Την προετοιμασία του φακέλου που κατατέθηκε στην Γενική Γραμματέα και τον προγραμματισμό της συνάντησης  έφερε σε πέρας ο Αναπλ. Δήμαρχος Γιώργος Κρητικός.



   Η παρουσία του Γιώργου Κρητικού δηλώνει πως ο φάκελος που κατατέθηκε θα έχει να κάνει με τις αρμοδιότητες που του έχει δώσει ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς. Το ότι ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς φέρνει σε πέρας δύσκολα γραφειοκρατικά θέματα που ταλανίζουν το Δήμο είναι γνωστό, όπως είναι γνωστή και η ακεραιότητα  του Γιώργου Κρητικού. Τα δύο αυτά στοιχεία προδίδουν ότι κάτι καλό προετοιμάζεται. 
  Ελπίζουμε με νεότερο Δελτίο Τύπου από το Δήμο Φυλής να έχουμε περισσότερη ενημέρωση.
Παραπονιάρης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια