Παρακάλια Μπουραΐμη σε Παππού να διαγράψει τα μέλη της Δύναμης Συμμετοχής από τα Δ.Σ των ΝΠΔΔ (βίντεο)



   Από τις 22 Ιουνίου περιμένουμε τις απαντήσεις που ακόμη δεν έχει δώσει ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Μπουραΐμης. Το Παράπονο Φυλής όντως εδώ και αρκετό διάστημα δεν έχει ασχοληθεί με την αφεντιά του αφού δεν έχει αξιωθεί ακόμη να δώσει απαντήσεις.  Το Παράπονο Φυλής και ο Παραπονιάρης αν και είχε αποφασίσει να μην ξανά ασχοληθεί με τον "Κινέζο" δεν μπορεί να αφήσει ασχολίαστα αυτά που έγιναν στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου μιας και με τον άκομψο τρόπο που τον διακατέχει μας ζήτησε να αναφερθούμε σε αυτό.
    Η δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ,  έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν ότι έχει κατεβάσει ρολά και δεν υφίσταται  όπως τη γνωρίζαμε. Η γύμνια του επικεφαλής ήταν παραπάνω από εμφανής αφού εκτός από τους δημοτικούς συμβούλους του ούτε και  στα καθίσματα είδαμε δικά του στελέχη. 
   Η αδυναμία του να ελέγξει την παράταξη του είναι ξεκάθαρη αφού ζητούσε από το Δήμαρχο Χρήστο Παππού να διαγράψει από τα Δ.Σ. των νομικών προσώπων τα δικά του στελέχη που δεν πάνε στις συνεδριάσεις των διοικητικών συμβουλίων.  Πολύ καλά λοιπόν του απάντησε ο Δήμαρχος αλλά και μέλη της διοίκησης πως αυτός θα πρέπει να κάνει κάτι αφού θεσμικά από αυτούς θα είχε την ενημέρωση για τις αποφάσεις που παίρνουν.  Τι ήθελε λοιπόν να πετύχει με τα παρακάλια-προτροπή  προς το δήμαρχο να τους διαγράψει; Δεν έχει το σθένος να τους διαγράψει αυτός από τη δημοτική του ομάδα; Θέλει να φέρει σε αυτές τις θέσεις τα νέα άτομα που πηγαίνουν δίπλα του;           Ρητορικές ερωτήσεις που θα μείνουν και αυτές αναπάντητες εκτός αν απαντηθούν μέσα από διάφορα  "Καραγκιοζάκια", "Ποντικάκια", "Καλλικρατζαράκια"  ή την εξαφανισμένη αρσενική "Μουχρίτσα" που φαίνεται πως άλλαξε στρατόπεδο.

 Υ.Γ  Μια τελευταία ερώτηση λοιπόν θα ήθελε να τον είχαν διώξει από την Οικονομική Επιτροπή που δεν πάταγε το πόδι του ;


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια