ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 56ης Ο.Ε.

                                         

                                                       Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων, έδρα του Δήμου Φυλής, στις 14-11-2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 για να συζητήσουμε στην με αρ. 56 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής τα παρακάτω θέματα:
1. Ψήφιση εξειδικευμένων πιστώσεων σε βάρος του εν χρήσει προϋπολογισμού μας.
(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δ/ντής κ. Γεώργιος Κλεισούρας)
2. Ανάθεση στη δικηγορική εταιρεία με την επωνυμία «ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», για τη νομική εκπροσώπηση του Δήμου ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών (9ο Τμήμα Μονομελές) για τις δέκα (10) προσφυγές που άσκησε η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε.» κατά του πρώην Δήμου Ζεφυρίου και ήδη Δήμου Φυλής, στη δικάσιμο της 16-11-2017 και σε κάθε μετ’ αναβολή ή ματαίωση δικάσιμο.
(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος κ. Χρήστος Παππούς)
3. Επικύρωση ή μη του 1ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης Διαγωνισμού για την ανάδειξη Προσωρινού Αναδόχου για την κατασκευή του έργου: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ» Α.Μ.: 5/2017, προϋπολογισμού 74.400.000,00 € (συμπ/νου Φ.Π.Α.).
(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δ/ντής κ. Μαραγκός Νικόλαος)
4. Έγκριση συμμετοχής υπαλλήλων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, σε σεμινάριο της εταιρείας “FORUM Training & Consulting”, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 20, 21 & 22 Νοεμβρίου 2017, με θέμα: «Νομοθεσία Δημοσίων Συμβάσεων (Μελετών & Έργων) Εκμάθηση του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. για Διαγωνισμούς Μελετών & Έργων» και ψήφιση πίστωσης ποσού 5.000,00€.
(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δ/ντής κ. Μαραγκός Νικόλαος)
5. Έγκριση συμμετοχής τριών (3) υπαλλήλων της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, σε σεμινάριο της εταιρείας “FORUM Training & Consulting”, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 23-11-2017, με θέμα: «Προετοιμασία & Μεθοδολογία Δομημένης Συνέντευξης των Συμβουλίων Επιλογής Προϊσταμένων & Υπηρεσιακών Συμβουλίων στα Πλαίσια της Νέας Νομοθεσίας» και ψήφιση πίστωσης ποσού 450,00€.
(ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Δ/ντρια κα Ευθυμία Κοντούλα)
6. Έγκριση συμμετοχής ενός (1) υπαλλήλου της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, σε σεμινάριο της εταιρείας “FORUM Training & Consulting”, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 23-11-2017, με θέμα: «Ασφάλιση & Ασφαλιστικές Εισφορές Δημάρχων & Αιρετών Οργάνων στα Πλαίσια του Ν.4483/2017» και ψήφιση πίστωσης ποσού 245,00€.
(ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Δ/ντρια κα Ευθυμία Κοντούλα)
                                                                                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                                                                                  ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠ. ΠΑΠΠΟΥΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια