Χριστουγεννιάτικο Υπερθέαμα στην γιορτή των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου


Χριστουγεννιάτικο Υπερθέαμα στην γιορτή των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

    Με μια ξεχωριστή εκδήλωση που έδωσε στα παιδιά τη δυνατότητα να διασκεδάσουν μέσα σε ένα μαγικό περιβάλλον και ταυτόχρονα να αναδειχθούν πρωταγωνιστές σε ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα υποδέχθηκαν, το απόγευμα της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου 2017, τις γιορτές οι Παιδικοί Σταθμοί του Ζεφυρίου.
Φετινή καινοτομία ήταν η διοργάνωση της γιορτής στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ουΓυμνασίου, ώστε να δοθεί άνεση χώρου στους συγγενείς για να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους, αλλά και για να αναπτυχθούν περίπτερα που προμήθευαν τους καλεσμένους με ποπ-κορν, μαλλί της γριάς και ζεστό οινόμελο.
Οι εκπλήξεις άρχισαν από το χώρο υποδοχής, με το Ρούντολφ και του φίλους του να καλωσορίζουν τους προσκεκλημένους κάτω από τις φωτεινές αψίδες.
Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν με τον Μάγο, που εντυπωσίασε με τα πρωτότυπα ταχυδακτυλουργικά του, πριν έρθει η σειρά των παιδιών να ανέβουν στο σανίδι. Άψογα προετοιμασμένα από τις παιδαγωγούς αυτά, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους σαν Αγιοβασίληδες και Ρούντολφ-ελαφάκια χορεύοντας, τραγουδώντας και απαγγέλλοντας.  
Δικαιολογημένα κέρδισαν το χειροκρότημα των δικών τους, αλλά και του Προέδρου Γιώργου Κούρκουλου, ο οποίος δεν έλειψε στιγμή από κοντά τους, ενθαρρύνοντάς τα και βοηθώντας τα να ξεπεράσουν το τρακ της πρώτης εμφάνισης στη σκηνή.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι, μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, θα συνεχίσουν να προσφέρουν το καλύτερο και δεσμεύτηκε ότι πρόκειται να γίνουν πολλά ακόμα προς αυτή την κατεύθυνση.
Τις ευχαριστίες του στο Διοικητικό Συμβούλιο και στο προσωπικό εξέφρασε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς υπενθυμίζοντας ότι καταβλήθηκε προσπάθεια ώστε να γίνουν δεκτά όλα τα παιδιά στους Παιδικούς Σταθμούς το Ζεφυρίου. Τέλος υπενθύμισε ότι η διοίκηση του Δήμου εργάζεται ώστε να  κατασκευαστούν, σύντομα, τρεις νέοι Παιδικοί Σταθμοί σε Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Φυλή.  
Ακολουθούν βίντεο με τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Φυλής, του Προέδρου Γιώργου Κούρκουλου καθώς και ένα μικρό απόσπασμα από την εμφάνιση των παιδιών.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια