Φανταστικό πανοραμικό video με στιγμές από τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Φυλής



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Δήμο Φυλής
Με μια μεγάλη γιορτή, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου 2017 συνοδεύτηκε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Δήμο Φυλής.
Η γιορτή, που αποτέλεσε πραγματικό υπερθέαμα, στηρίχθηκε στα παιδιά των τμημάτων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, με φόντο το χριστουγεννιάτικο σκηνικό της καταστόλιστης Πλατείας Άνω Λιοσίων και το εορταστικά φωτισμένο Δημαρχείο.
Το βασικό μέρος της εκδήλωσης αποτέλεσαν δύο χριστουγεννιάτικα παραμύθια:
-Το πρώτο, δηλαδή το πασίγνωστο «το κοριτσάκι με τα σπίρτα» παρουσίασαν τα παιδιά του Χοροθεάτρου ΑΜΥΝΑ σε διδασκαλία Βίνας Ασίκη και Ορέστη Δημητρίου.
-Το δεύτερο βασίστηκε στη χριστουγεννιάτικη ιστορία «Η αγέλαστη Πολιτεία και οι Καλικάντζαροι» των αδελφών Κατσιμίχα, όπου σε μια αγέλαστη και σκυθρωπή πόλη φτάνουν τα καλικατζαράκια και αλλάζουν εντελώς το σκηνικό. Τη διασκευή και τη σκηνοθεσία έκανε η Στέλλα Νικολοθανάση και τις χορογραφίες η Σοφία Σερέπα και Αλεξάνδρα Κοντοθανάση
Πήραν μέρος όλα τα τμήματα του Πολιτιστικού Οργανισμού και συγκεκριμένα  η Θεατρική Ομάδα,   τα τμήματα ενόργανης Γυμναστικής, παραδοσιακών χορών, ζωγραφικής, χειροτεχνίας, μπάσκετ και γενικής γυμναστικής υπό την καθοδήγηση των υπευθύνων Βασίλη Γεωργόπουλου, Σταυρούλας Κοντοράβδη, Γιώργου Συκαρά, Παντελή Παρασκευόπουλου και Κατερίνας Παππού.
Η καλοστημένη παράσταση καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο, ενώ τα εύσημα στους πρωταγωνιστές της βραδιάς, δηλαδή στα παιδιά, απένειμε και ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς με τη φράση «υποκλίνομαι μπροστά σας».
Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, στα πρόσωπα του Προέδρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γιώργου Μαυροειδή και του Αναπλ. Δημάρχου Μαρίνου Σαρλά, την ομαδική δουλειά που πρόσφεραν όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου και οι αρμόδιοι πολιτικοί τους προϊστάμενοι.
Παρόντα στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση τα περισσότερα από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου χειροκρότησαν τα παιδιά και αντάλλαξαν ευχές με τον κόσμο.
Η εκδήλωση έκλεισε με συναυλία από το κουαρτέτο Fortissimo.
Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου σηματοδότησε την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Φυλής, με προγραμματισμένα εορταστικά προγράμματα στις δημοτικές ενότητες Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής.
Στόχος των εκδηλώσεων είναι να δημιουργήσουν εορταστικό κλίμα και να στηρίξουν τη ντόπια αγορά, κρατώντας το αγοραστικό κοινό στο Δήμο Φυλής για τα καθιερωμένα χριστουγεννιάτικα ψώνια.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια