Βροχή οι Πυροβολισμοί Έξω από Σχολείο



       Η διένεξη δύο οικογενειών ΡΟΜΑ  ήταν η αιτία για τη σημερινή έκρυθμη κατάσταση που επικράτησε κοντά στο 3ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων.  Το κλίμα ήταν από το πρωί τεταμένο και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
  Η διαμάχη των δύο οικογενειών ΡΟΜΑ  συνεχίστηκε αφού "ταμπουρώθηκαν" στα σπίτια τους και αντάλλαξαν δεκάδες πυροβολισμούς με καραμπίνες.  Ήταν η ώρα που τελείωναν τα μαθήματα στο παρακείμενο σχολείο όπου έντρομοι οι μαθητές άκουγαν τους πυροβολισμούς να πέφτουν γύρω τους και επέστρεψαν για να προστατευτούν στο χώρο του σχολείου.
  Στο χώρο των επεισοδίων κατέφθασαν άτομα από τη διοίκηση του Δήμου Φυλής όταν ενημερώθηκαν για το συμβάν. Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης, που διατηρεί  την επιχείρησή του πλησίον της περιοχής των επεισοδίων, ήταν από τους πρώτους που έφτασε και λίγο αργότερα ήρθε και η ομάδα ΟΠΚΕ που ήδη είχε καλέσει από την πρώτη στιγμή. Η παρουσία της αστυνομίας ήταν αυτή που έδωσε τέλος στα επεισόδια χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κανένας τραυματισμός. 
   Η συγκεκριμένη περιοχή έχει γίνει πολλές φορές σημείο αναφοράς για επεισόδια και καθώς , καλώς ή κακώς , εκεί βρίσκεται συγκρότημα σχολείων με ό,τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό για την ακεραιότητα των μαθητών, κρίνεται αναγκαία η αυστηρή επιτήρηση της περιοχής με στενή συνεργασία Δήμου, Αστυνομίας και Σχολείων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια