Σύλλογος Πανοράματος : Κλειστόν Δια Προληπτικούς Λόγους


Μέχρι  χθες πίστευα ότι ,  η δημιουργία - η ύπαρξη   Πολιτιστικών - Εξωραιστικών Συλλόγων

είχε ως κύριο σκοπό και στόχο  την προώθηση , την διεκδίκηση , και την αναζήτηση λύσεων στα

θέματα -προβλήματα που  αφορούν  την Τοπική Κοινωνία σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και

υπηρεσίες .

Όπως αναφέρεται και στο Καταστατικό του Συλλόγου όπως και σε κάθε Σύλλογο που δημιουργείται

Κάποιοι από τους Σκοπούς   του Συλλόγου είναι :

  • Η  διαμόρφωση προτάσεων , η επεξεργασία θέσεων και η προβολή αιτημάτων ,για την επίλυση των προβλημάτων της συνοικίας  και των κατοίκων της ! ! !

  • Η ενεργή συμμετοχή  στις κοινωνικές διαδικασίες και δραστηριότητες της συνοικίας και του Δήμου και η ενίσχυση του ενδιαφέροντος των μελών του  για τα κοινά !!! 
Σήμερα λοιπόν διαβάζω με έκπληξη αλλά και θλίψη στον Ηλεκτρονικό Τύπο Αποχή από τα δρώμενα του δήμου Φυλής σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποφάσισε ο εξωραϊστικός σύλλογος Πανοράματος
την Αποχή του Συλλόγου Πανοράματος από όλα τα Δρώμενα της Συνοικίας και του Δήμου .

Εκπλήσσομαι και αναρωτιέμαι , εάν αυτό όντως ισχύει  , πως είναι δυνατόν με την Αποχή να διεκδικήσεις την  λύση των προβλημάτων .

Εκπλήσσομαι  και αναρωτιέμαι  σε ποιο άρθρο του Καταστατικού βασίστηκε μια τέτοια απόφαση .

Εκπλήσσομαι  και αναρωτιέμαι  αν  πραγματικά είναι αυτός ο πραγματικός λόγος  α της απόφασης αυτής  ή  υποκρύπτει άλλους σχεδιασμούς .

Αναρωτιέμαι αν η απόφαση του Συλλόγου Πανοράματος εξυπηρετεί τα συμφέροντα των κατοίκων της συνοικίας μας  ή  κάνει ΑΒΑΝΤΑ με την αποχή , στους Διοικούντες ; ; ;

Θα παρακαλούσα το Δ/Σ του Συλλόγου Πανοράματος να δημοσιεύσει την απόφαση που πήρε για να δούμε το σκεπτικό αυτής της απόφασης .  

Μια απόφαση , που στην Ουσία της , βάζει λουκέτο στον Σύλλογο Πανοράματος ,  που με τόσο κόπο και μεράκι αλλά και με την συμμετοχή των κατοίκων ,  αναστήσαμε στην συνοικία μας .

Η  ΑΠΟΧΗ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ - ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ! ! ! 

Η  απόφαση αυτή δεν γίνεται Αποδεκτή . Θεωρώ ότι είναι  Αντι-Καταστατική  καθώς παραβιάζει τους Σκοπούς Λειτουργίας του Συλλόγου  και  γιατί στην ουσία βάζει ταφόπλακα στην λειτουργία του Συλλόγου . 

Σε καμιά περίπτωση Οι Ενεργοί Πολίτες  του Πανοράματος δεν θα επιτρέψουμε να σιγήσει ο Σύλλογος μας .

Εάν το Διοικητικό Συμβούλιο δεν μπορεί να διοικήσει , αν δεν μπορεί να διεκδικήσει , αν δεν μπορεί να προβάλει τα αιτήματα των κατοίκων που το εξέλεξαν ,  να παραιτηθούν  και να προκηρύξουν Άμεσα  εκλογές . 

Τονίζω δε , πως θα έχουν ακέραια την ευθύνη για την μη λειτουργία του Συλλόγου.

Η  παραίτηση τους , θα ήταν όντως , μια μορφή πίεσης προς την Διοίκηση που δεν εφαρμόζει τις Δικαστικές Αποφάσεις για το Αυθαίρετο στην συνοικία μας αλλά και για τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν την περιοχή μας και δεν  έχουν δωθεί λύσεις  .


                                                                 Με εκτίμηση

                                                         Δαδάνης Σ. Νικηφόρος

                         Ιδρυτικό μέλος Πολιτιστικού & Εξωραιστικού Συλλόγου Πανοράματος 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια