Πρωταγωνιστής ο «Εθελοντισμός» στην Βασιλόπιτα του Συλλόγου «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών Φυλής»



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με τον Εθελοντισμό και την Αλληλεγγύη σε πρώτο πλάνο, έκοψε το βράδυ του Σαββάτου 13-1-18,  την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών. Η Γεωργία Γούλα αφιέρωσε το κομμάτι της στους εθελοντές του συλλόγου που «με αυταπάρνηση» στηρίζουν το σύλλογο και κατ΄ επέκταση τους εκατοντάδες ωφελούμενους του συλλόγου.
Το Δήμο Φυλής εκπροσώπησε ο Πρόεδρος το Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ». Ο Γιώργος Μαυροειδής αφού έδωσε θερμά συγχαρητήρια στα μέλη του συλλόγου και τους εθελοντές, υπογράμμισε πως «ο Δήμος Φυλής είναι δίπλα στο σύλλογο και το έχει αποδείξει σε ότι του έχει ζητηθεί και έτσι θα συνεχίσει» και αφιέρωσε στο κομμάτι του στην Γεωργία Γούλα στην οποία ευχήθηκε να είναι «δυνατή και μαζί με τους συνεργάτες της να συνεχίσει να προσφέρει»
Χρόνια Πολλά, καλή Χρονιά, με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία, αλληλεγγύη και ελπίδα για το καλύτερο ευχήθηκε η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Φυλής Χρυσούλα Κουράση. «Αυτή η πόλη τελικά παρά τα προβλήματα, στις δύσκολες μέρες που περνάμε, έχει αποδείξει ότι στον ευαίσθητο τομέα της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας είναι η πρώτη. Είτε με τη στήριξη του Δήμου, είτε με τις δράσεις των συλλόγων, τελικά  όλοι προσφέρουν  ότι μπορούν για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που χρειάζονται στήριξη» υπογράμμισε η κ. Κουράση η οποία αφιέρωσε το κομμάτι που έκοψε στους εθελοντές και ευχήθηκε στο τέλος του 2018 να είναι λιγότεροι οι άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια.
Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Βουλευτές Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος και Νάσος Αθανασίου. Ο Πάνος Σκουρολιάκος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το 2018 είναι η τελευταία δύσκολη χρονιά, αφιέρωσε το κομμάτι του «στους νέους της περιοχής από τους οποίους ζήτησε συγνώμη για τον κόσμο που τους παραδίδουμε». Ο Νάσος Αθανασίου στο κομμάτι του οποίου έπεσε το φλουρί, χαρακτήρισε «πρωτόγνωρη  την οργάνωση και την παρέμβαση της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Πολιτών που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση» και αφιέρωσε το κομμάτι του, προς έκπληξη όλων στο Χριστό λέγοντας «μην τον φοβόσαστε το Χριστό είναι ίσως ο μόνος αριστερός που γέννησε η ανθρωπότητα».
Ο Αντιπεριφερειάρχης  Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου αφού υπογράμμισε τη στενή συνεργασία της Περιφέρειας  με την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών εξέφρασε την ελπίδα πως σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί και αφιέρωσε το κομμάτι του «στην Αλληλεγγύη και την ελπίδα που φαίνεται να γεννιέται .
Αίσθηση και συγκίνηση προκάλεσε στην εκδήλωση η παρουσία εκπροσώπου της Αλληλεγγύης από το Δήμο Μάνδρας. Οι περιγραφές από τις δύσκολες ώρες της καταστροφής με την απώλεια δεκάδων ανθρώπων αλλά και τα προβλήματα που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν οι πλημμυροπαθής έκαναν το κοινό να ανατριχιάσει. Η εκπρόσωπος της Αλληλεγγύης από το Δήμο Μάνδρας ευχαρίστησε την Γεωργία Γούλα και τους εθελοντές από το Δήμο Φυλής για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή τους και αφιέρωσε το κομμάτι της στους ανθρώπους που έφυγαν στην καταστροφή και τις οικογένειές τους.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια