Χρήστος Παππούς: Άμεσα η δημοπράτηση του Λιοσιώτικου Σπιτιού της ΓΡΙΖΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την ευχάριστη είδηση ότι τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου δημοπρατείται το έργο για την κατασκευή του Λιοσιώτικου σπιτιού του Συλλόγου Αρβανίτικου Πολιτισμού η «ΓΡΙΖΑ», ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς το βράδυ του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου.
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του κέντρου ψυχαγωγίας το «Έλατο» και με το προοπτικό σχέδιο του Λιοσιώτικου Σπιτιού να δεσπόζει σε γιγαντοοθόνη, 
ο  Δήμαρχος Φυλής, από το βήμα της εκδήλωσης της ΓΡΙΖΑΣ για την ετήσια χοροεσπερίδα της, προέτρεψε  τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Θανάση Σχίζα, να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη διαδικασία δημοπράτησης, ώστε το έργο να προχωρήσει με ταχύτητα. 
Καταλήγοντας ο Δήμαρχος επεσήμανε επίσης πως εντός των ημερών ξεκινούν τα μεγάλα έργα που ο ίδιος και οι συνεργάτες του πέτυχαν με πολύ κόπο. Με την ευχή για τη γρήγορη υλοποίηση τους , αφιέρωσε το κομμάτι του στον πρώην Κοινοτάρχη Άνω Λιοσίων Νίκο Ατζάμπο που ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, καθώς ήταν εκείνος που το 1957 έφερε στον τόπο το ηλεκτρικό ρεύμα.
Ακολουθεί το video  του σύντομου χαιρετισμού του Δημάρχου Φυλής




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια