Κακοδιαχείριση, "φαγοπότι" ή "δαίμονας του ταμείου" τα αγνοούμενα 20.000.000€ από το ταμείο του Δήμου Φυλής την περίοδο 2011-2014;;;



   Δε μας έφταναν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πολύπαθος δήμος μας(παραβατικότητα,χωματερή κλπ), ήρθε να προστεθεί και μία οικονομική τρύπα  της περιόδου 2011-2014, όπως ακούγεται, 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ευρώ! 
  Χρήματα που έκαναν φτερά , έβγαλαν πόδια και τα αναζητούν θεοί και δαίμονες!
Το καλύτερο, δε, είναι ότι όλοι ανεξαιρέτως μιλούν για ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ με τέτοια ευκολία, τόσο ανερυθρίαστα , λες και μιλούν για στραγάλια… Πρόκειται για δημοτική περιουσία ,κυρίες και κύριοι, και ο δημότης πλήγεται αυτή τη στιγμή όσο κι αν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση προσπαθούν να βαφτίσουν το κρέας ψάρι και να προσποιηθούν ότι είναι ‘’αθώες’’ περιστερές. Γιατί πάντα κάποιος φταίει!
  Το θέμα δεν επιδέχεται πολιτικά μαχαιρώματα και ‘’μουντζούρηδες’’. Επιδέχεται βεβαίως ποινικές κυρώσεις και λαμβάνει ηθικές διαστάσεις. Γιατί η διαχείριση δημόσιου χρήματος αφορά πάντα δύο πλευρές που κάποιοι έχουν την τάση να συγχέουν σκόπιμα ή μη. Η μία είναι ο αιρετός που πήρε την εξουσιοδότηση να το διαχειριστεί και η άλλη ο δημότης που ζει και εργάζεται στην περιοχή και ελπίζει τα χρήματα αυτά να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά του. Περιμένει λύσεις στις σημερινές δυσλειτουργίες και τα αδιέξοδά του. Αυτό το δημότη θα πρέπει όλοι να έχετε κατά νου , τις ανάγκες του και την ποιότητα ζωής που στερείται όταν θα αναζητάτε τα 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
 Ευχή όλων να μην πρόκειται για κακοδιαχείριση ή ακόμη χειρότερα ‘’φαγοπότι’’ , αλλά να πρόκειται για το ‘’δαίμονα του ταμείου’’ , για ένα φοβερό λάθος. Γιατί πώς μπορούν να αγνοούνται 20  ολόκληρα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ και να μην μπορεί να δικαιολογηθεί η απώλειά τους; 
Οψόμεθα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια