Τρελό κέφι στο αποκριάτικο πάρτυ του 5ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων



  Η σχολική γιορτή , είναι μία εκδήλωση που τα παιδιά ανυπομονούν να γίνει γιατί ξέρουν ότι θα περάσουν υπέροχα, θα διασκεδάσουν, θα χορέψουν και θα ξεφαντώσουν.Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων , ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των Αποκριών,  πραγματοποίησε το πρωί  της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου  αποκριάτικο χορό .
Η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου , όμορφα στολισμένη αποκριάτικα, περίμενε από νωρίς να υποδεχθεί τους μεταμφιεσμένους. Πολύ γρήγορα άρχισε να γεμίζει με ωραίες αλλά και αστείες στολές και βέβαια πολλές χαρούμενες φωνές. Τα  Μουσικά Μπαλόνια με την Φωτεινή Κόκκινου, επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά τη φήμη τους, κράτησαν συντροφιά στα παιδιά  με πολλά παιχνίδια και αστείρευτο κέφι. Στη συνέχεια ανέλαβε η Λίτσα Ζιάγγα που με το face painting μεταμόρφωσε τους μικρούς μαθητές ενώ η ξέφρενη μουσική καρναβαλιού από τον dj  συνόδευε τα παιχνίδια αλλά και το χορό.
  Μεγάλη ευχαρίστηση  έδωσε το γεγονός ότι η  συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Τα πολύ καλά σχόλια που ακούσαμε από όλους σας για το αποτέλεσμα της γιορτής, διώχνουν την κούραση και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά του σχολείου, μας δήλωσε η πρόεδρος του συλλόγου γονέων Μαρία Καραγλάνη. Επίσης στην εναρκτήρια ομιλία της ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθησαν υποστηρίζοντας την εκδήλωση, όλους όσους βοήθησαν με τη συνεισφορά τους αλλά κυρίως τις εταιρίες-χορηγούς και τους επαγγελματίες εμπόρους της περιοχής για τις προσφορές τους είτε σε δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποίησαν είτε στην προμήθεια διαφόρων ειδών.
Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση:



Το Δ.Σ του Συλλόγου με γιορτινή διάθεση


































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια