Ξανά τερματικός σταθμός τα Άνω Λιόσια για τον προαστιακό . Δείτε τα νέα δρομολόγια.


     Στα τέλη  Ιουλίου  2018 αιφνιδιαστικά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ συρίκνωσε τα δρομολόγια της και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο τερματικός σταθμός Άνω Λιοσίων να μείνει με μία γραμμή την ώρα προς Αθήνα.
   Το Παράπονο Φυλής αποκάλυψε τότε τις προθέσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  γνωστοποιώντας τις επερχόμενες αλλαγές. Από κει και μετά έγιναν κινητοποιήσεις από τους κατοίκους  αλλά και συχνές  παρεμβάσεις από τη πλευρά της διοίκησης του Δήμου Φυλής στα κέντρα που λαμβάνονταν οι σχετικές αποφάσεις. Ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς , ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης, ο γενικός γραμματέας του δήμου Αργύρης Αργυρόπουλος αλλά και από το γραφείου Δημάρχου ο Δημήτρης Στουραΐτης συνεχώς πίεζαν για να ξαναγίνει τερματικός σταθμός τα Άνω Λιόσια. Τα πρώτα θετικά μηνύματα ήρθαν μερικές μέρες αργότερα με τη δρομολόγηση  λεωφορείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες. Αυτές σύμφωνα με τους υπευθύνους θα ολοκληρώνονταν τέλη του 2017 ή αρχές του 2018. Πριν φτάσουμε στο σήμερα μπορείτε να διαβάσετε μέσα από τις σελίδες του Παράπονου Φυλής  ό,τι είχε γίνει όλο το προηγούμενο διάστημα.
   Οι πρώτες ενδείξεις για την επαναφορά του Προαστιακού στον τερματικό σταθμό των Άνω Λιοσίων όπως τις είχε παρουσιάσει και ενημερώσει το Παράπονο Φυλής εδώ και ένα μήνα  έγιναν πραγματικότητα.
  Δώστε λίγο προσοχή στα δρομολόγια γιατί χχ:59 ο προαστιακός θα αναχωρεί για αεροδρόμιο (γραμμή Άνω Λιόσια-Αεροδρόμιο) ενώ χχ:02 για λιμάνι (γραμμή Κιάτο-Πειραιάς). Μπορεί να υπήρχε η ταλαιπωρία το τελευταίο διάστημα αλλά πλέον τα Άνω Λιόσια συνδέονται απευθείας με τους δύο βασικούς ταξιδιωτικούς άξονες της Αττικής , το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος  και το λιμάνι του Πειραιά.
Ας διαβάσουμε παρακάτω τα νέα δρομολόγια που ξεκινάνε  από αύριο Σάββατο 24-2-18 (πατήστε κλικ πάνω στις φωτογραφίες για να μεγαλώσουν):




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια