Το τσίκνισαν οι εργαζόμενοι με τις "κακές γλώσσες" να σχολιάζουν.



   Το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Δροσούπολης η εκδήλωση για τους εργαζόμενους του δήμου, όπως τους είχε υποσχεθεί στην κοπή πίτας τους ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. Η προσέλευση των εκατοντάδων κόσμου είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν και μερικά ευτράπελα. 
   Από νωρίς λοιπόν πήραν θέση στα τραπέζια πλήθος κόσμου που δεν ξέχασε τα παιδικά  χρόνια που πέρασε στην "κατοχή" και το διάστημα που την ακολούθησε.  Με κάθε λογής τεχνάσματα ξεφόρτωσαν τα τραπέζια από τα "περιττά" πράγματα που υπήρχαν για  να μπορέσουν να τα ξαναγεμίσουν ώστε να τα ξανά αδειάσουν, σύμφωνα με αυτά που μας ειπώθηκαν από τις "κακές γλώσσες". Έτσι οι προμήθειες που είχαν υπολογιστεί ήταν λίγες και για τους εργαζόμενους  που άρχισαν να έρχονται μόλις ολοκλήρωσαν τις εργασίες τους.  Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που ο πρώτος τη τάξει δημοτικός σύμβουλος έφυγε "τρέχοντας", παρόλο που άλλες  "κακές γλώσσες"  λένε πως έφυγε μόλις είδε το δήμαρχο να έρχεται, στηριζόμενες ίσως στο ευρέως γνωστό ότι οι σχέσεις τους δεν είναι και στα καλύτερά τους.
   Στη συνέχεια η εκδήλωση συνεχίστηκε με πολύ τραγούδι από το "Αηδόνι της Χασιάς" και τη ζωντανή ορχήστρα να δίνει το ρυθμό για τους χορούς που ακολούθησαν.
   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια