Παραπολιτικά σχόλια (6 Μαρτίου 2018 )



     Αυτό που δεν τόλμησε να ειπωθεί στην εκδήλωση του Σαββάτου έρχεται να το πει μέσα από ένα κείμενο 815 λέξεων ο πνευματικός συγγενής. Το κείμενο αυτό δημοσιεύτηκε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook λίγες ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσης, ούτε να είχαν συνεννοηθεί τα παλικάρια. Για να μην κουράζεστε να το διαβάσετε θα σας το αποκρυπτογραφήσουμε μέσα σε  εφτά λέξεις τι λέει  ο κειμενογράφος. 
    Στηρίξτε όλοι τον 3.4/2 να ξαναγίνει δήμαρχος.
     Όσον αφορά αυτούς που αναρωτιόνται ποιος θα πάρει το χρίσμα ας θυμηθούν που πήγε αυτός που το πήρε το 2014. Αν η παράταξη του πεθερού τελικά καταλήξει εκεί θα είναι με την σύμφωνη γνώμη της κίνησης των πέντε;

Υ.Γ. Σχετικά με τις τρεις επιλογές που μας εξέφρασαν, έχουν και τις τρεις παρακάτω:
  •          Ας μην κάνουν το κόπο να μπαίνουν στη σελίδα μας.
  •          Με δύο blog και δύο site που διαθέτουν ας απαντούν σε αυτά που γράφονται στις                       σελίδες του Παράπονου Φυλής, αν δε θέλουν να μας  στείλουν τις απαντήσεις τους  για             δημοσίευση.
  •         Μήπως να αρχίσουν να σκέφτονται να κάτσουν στην καρέκλα του σπιτιού τους γιατί στις           άλλες καρέκλες που έκατσαν τα προηγούμενα χρόνια δεν είδε προκοπή η περιοχή. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια